Kövér László és a Fidesz Magyarország tálibjai

2021. augusztus 18. 07:33

A tálibok nőpolitikája megegyezik azzal, amit Kövér László női princípium címmel pár éve megfogalmazott.

2021. augusztus 18. 07:33
null
Homonnay Gergely
Facebook

„A tálibok nőpolitikája megegyezik azzal, amit Kövér László női princípium címmel pár éve megfogalmazott. Kövér László szerint ugyanis huss vissza a konyhába, ahonnan majd elég lesz akkor eljönni, ha szül az asszonyállat.

Egyébként egy rendes feleség minden körülmények között gondoskodik az uráról, ezért megfőzi neki az ebédet arra az időre, amíg ő szül, majd jó magyar szokás szerint fagyis dobozokba kiporciózza a pörköltet. Inget is vasal, hogy amikor a kórház folyosóján majd az apjával bepálinkáznak, ne érje szó a ház elejét. Mert a nő a férfi angyala, aki nélkül a férfi éhen halna. 

Mivel Kövér László amikor a női princípiumról beszélt, nem nyilatkozott a táncról, az énekről, és a női divatról [...]

Mindezzel csak azt szerettem volna elmondani, hogy egyrészt Kövér László és a Fidesz Magyarország tálibjai, másrészt pedig, hogy adjunk hálát az Istennek, hogy a 18. században volt pár bölcsész, konkrétan filozófus, akik elindították a Felvilágosodást, mely elvezetett a Nagy Francia Forradalomhoz, és mely csak annyira változtatta meg a nyugati világot, hogy itt foszlik szét a patriarchális rendszer, addig a Közel-Keleten ugye virágzik. Ha a papokon múlt volna, itt sem lenne.”

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pumuklik
2021. augusztus 19. 15:24
Ezt a patkányt még nem verték agyon?
bpe
2021. augusztus 19. 14:47
ha ez így volna, gergő, te már túl lennél a nekrológon..
Tibesz26
2021. augusztus 18. 21:56
homonnay takarodjál ele a mestereddel és a bandáddal együtt a magyaroszágról és dögöly meg a mestereddel és a bandáddal együtt a pokolban
Ventrotty
2021. augusztus 18. 13:33
".....hogy a 18. században volt pár bölcsész, konkrétan filozófus, akik elindították a Felvilágosodást, mely elvezetett a Nagy Francia Forradalomhoz....." Európa egyik legnagyobb népírtását követték el, hullottak a fejek, gyermekeké, nőké, férfiaké, buziké. Ezt tervezik a bolsevik liberál elvtársaid is! Úgy jársz mint Robespierre, mondjuk kár nem érné a magyar társadalmat, ha a barátaid lefejeznének téged is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!