Baranyában épül két ugyanolyan autópálya. Az egyik NÉGYSZER drágábban. Természetesen a magyar

2021. augusztus 10. 07:46

Hogy mitől olyan drága nálunk? Például azért mert kell a pénz a hajóra.

2021. augusztus 10. 07:46
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Ugyanabban az időben, ugyanazon a tájon, Baranyában épül két ugyanolyan autópálya. Az egyik NÉGYSZER drágábban. Melyik? Természetesen a magyar. 

Hogy mitől olyan drága nálunk? Például azért mert kell a pénz a hajóra. A magyar szakaszt építő egyik cég Szíjj Lászlóé, aki most cseréli le a jachtot, amin tavaly a külügyminiszter nyaralt. A hajót 6 milliárdért árulják, tehát ennél többért vették.

És persze kell a pénz a »nemváltó műtétek«, Soros, Brüsszel és a migránsok elleni küzdelemre. Szerencsétlen horvátok bezzeg meg behódolnak ezeknek!”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hedy
2021. augusztus 12. 21:24
Kellettek a nyugati jövedelmek, de a nyugati árakat nem akarják megfizetni.
Bűbájos Küsmödy
2021. augusztus 12. 04:48
Eltévesztette a címet a ló(fasz)doktor! https://pestisracok.hu/kozel-3000-milliard-forintot-veszit-magyarorszag-a-horn-es-a-medgyessy-gyurcsany-kormanyok-negy-autopalya-szerzodesen/
Ventrotty
2021. augusztus 11. 09:14
„Ugyanabban az időben, ugyanazon a tájon, Baranyában épül két ugyanolyan autópálya. Az egyik NÉGYSZER drágábban. Melyik? Természetesen a magyar. " Miről maradtam le? Mikor egyesült ismét Horvátország és Magyarország s Szent Korona alatt? Mondjuk, benne vagyok!
bajai
2021. augusztus 11. 06:47
Előkészítik az M3 gyorsforgalmi út Vásárosnamény-Beregdaróc, mint országhatár közötti szakasz kétszer két sávos autópályává fejleszthető autóút kiépítésének munkálatait, aminek a nemzetközi úthálózatban is jelentős a betöltött Folytatódik az M60 gyorsforgalmi út tervezése, amely Pécstől Barcs érintésével egészen a magyar–horvát határig vezet majd. A projekt során a mintegy 60 kilométer hosszú szakaszra a Környezetvédelmi hatástanulmány és a Megvalósíthatósági tanulmány elkészült. A környezetvédelmi engedély kiadásra került a Pécs-Barcs közötti szakaszra https://www.hellovidek.hu/utazas/2021/01/13/itt-epul-uj-autopalya-magyarorszagon-megszereztuk-a-teljes-fejlesztesi-listat Az egyik autópálya, a másik gyorsforgalmi út. Vagy másról van szó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!