Transznemű gyerekek a Pegazus szárnyán

2021. július 22. 13:08

A nagyszüleim bizalommal fogadták a rendszerváltást, és pontosan értették, mit jelent a többpártrendszer és a demokrácia.

2021. július 22. 13:08
Antoni Rita
Antoni Rita
24.hu

„Hiába lehet csupán egy gumicsont a Pegasus-botrány árnyékában, mivel intelligens, értékes, mély érzésű emberek életét, érvényesülését, lelkiállapotát veti vissza minden egyes LMBTQ-ellenes intézkedés, nem ignorálhatjuk az Orbán Viktor által bejelentett népszavazást, amelynek kérdései aljasok, hazugok, manipulatívak és értelmetlenek.

Amikor gyerekkoromban a nagyszüleim mesélték, hogy az átkosban »szavazás« címen be kellett ikszelni a szavazólapon található egyetlen nevet, nem hittem el. Bizonygatták, hogy valóban így volt, de akkor meg azt nem hittem el, hogy az emberek tömegesen részt vettek ebben az ostoba színjátékban. Erre azt is megtudtam, hogy aki nem akart, az kapott a szomszédtól, kollégától vagy más, tűzközeli ismerőstől amolyan bizalmasan odakacsintós baráti jó tanácsot: menjen szépen el, »nehogy baj legyen«.

A nagyszüleim bizalommal fogadták a rendszerváltást, és pontosan értették, mit jelent a többpártrendszer és a demokrácia. Nem úgy a két házzal arrébb lakó Jani bácsi, aki 1994 májusában, összezavarodva a jelöltek sorától, így kiáltott fel a közeli általános iskolában felállított szavazófülkék egyikében:

»Kire kell szavazni?«

Jani bácsi sajnos már nem él, de ha még köztünk lenne, most, a nemzeti »konzultációk« és az Orbán-féle »népszavazások« korában újra komfortosan érezné magát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 162 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sörös
2021. július 23. 19:55
Azért egyet leszögezhetünk: Nemváltó műtét nem létezik !!! Az mind csak KASZTRÁLÁS ! Szülők a saját gyermekeiket csonkítják így. Azok meg jobbára öngyilkosságba sodródnak.
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 23. 14:49
Ez van Ritácska! A nagyszüleid értették, te most sem érted. De ilyen van itt a mandineren is sok.
annamanna
2021. július 23. 07:06
Most jöttem rá, honnan van a cím: Nemváltó ovisok a Pegazus szárnyán, Indul az utazás, csak erre vártál! https://www.facebook.com/Szomszedok.forever/photos/a.417100055038236/4099559716792233
mokány
2021. július 22. 22:01
ÓÓÓÓzárm szittojen .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!