Tényleg úgy van az, hogy a normális nők a férfiakkal foglalkoznak

2021. július 09. 13:41

Ezek a nyomorultak meg a női jogokkal.

2021. július 09. 13:41
Szentesi Zöldi László
Facebook

„Gondolom, mindenkinek megvan a sztori, hogy Boris Beckert azért támadja egy brit feminista, mert csinosnak nevezte Fucsovics Márton kedvesét, Böszörményi Anettet. Mondván, hogy a nő alábecsülése, ha bókot kap, nyilván az ideológiai éberségéért, vagy nem tudom, miért kéne szépnek nevezni. Mert majd ő ott, Angliában a szobájában, ahol nem járt férfi James Cook kapitány óta, szóval, majd ő onnan megmondja, mit szabad mondani a nőknek, és mit nem.

Megkerestem az érintettek fotóját, a közös képen Böszörményi Anett (nő) Fucsovics Marcival (férfi) és ott van Stephanie Hilborne (feminista) is.

És hát....

Szóval, tényleg úgy van az, hogy a normális nők a férfiakkal foglalkozzanak, ezek a nyomorultak meg a női jogokkal.

Nyilván nem ártana egy kicsit elmélyedni az életrajzokban, ki miért lett ilyen, amilyen. Gondolom én. Mondjuk, olyan nagyon nem izgat Stephanie Hilborne, mert bottal, hajnalban, három üveg Unicum után se.

És van egy jó hírem a végére: a világon a férfiak és a nők mindig keresik, megtalálják egymást, boldogan élnek, míg meg nem halnak. Eközben a feminista nácik pedig csak gondolatban szaporodnak, és életük végére tekintélyes gyűjteményt halmoznak fel érvekből, hogy miért nem tudtak nők lenni.

Hajrá Marci, hajrá Anett! Jól vagytok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2021. július 10. 13:01
Mellesleg Szentesi miért törölte ki az összes eddig írt szövegét? Ennél sokkal jobbakat is tudna írni, pont ezen a FB oldalán voltak sokkal normálisabb szövegei is. Ez a rinyálás szánalmas.
annamanna
2021. július 09. 18:42
"Mondjuk, olyan nagyon nem izgat Stephanie Hilborne, mert bottal, hajnalban, három üveg Unicum után se." Na mondjuk nem valószínű, hogy Hilborne igényt tartana Szentesi szolgálataira. Kár ilyeneket írni, ha az ember nem Brad Pitt.
egyvilág
2021. július 09. 18:05
Egy alapos és (szerintem) objektív összefoglaló a nemi különbségekről, arról, hogy milyenek a nők és a férfiak: https://egyvilag.hu/temakep/052.shtml
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. július 09. 17:11
Én beszélgetnék inkább a hüvelygombáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!