Köszönjük a kioktatást

2021. július 09. 21:37

Örülünk, hogy legalább a magyar állampolgárokra vigyáz az Európai Unió.

2021. július 09. 21:37
Francesca Rivafinoli
Francesca Rivafinoli
Vasarnap.hu

„A múlt szombat hajnalán a példásan LMBT-progresszív Spanyolországban, azon belül is a hagyományosan szocialista La Coruñában egy részeg csoport nekitámadt két fiatalnak, és brutálisan agyonverték egyiküket, egy huszonéves homoszexuális srácot. Azóta kiderült, hogy bár a támadók sok más egyéb mellett a »b*zi« szóval is sértegették áldozatukat, valójában nem ismerték őt, és mivel lányok társaságában volt, nem feltétlenül lehettek tudatában tényleges szexuális irányultságának.

Iratxe García Pérez szocialista EP-képviselő mindenesetre felállt az Európai Parlamentben, és határozottan kijelentette: a gyilkosság egy rettenetes példa arra, hová vezet a szélsőjobboldali mozgalmak és a »velük cinkos kormányok« LMBTI-ellenes »gyűlöletkeltő« politikája. Egy zöld kolléganője mindezt megerősítve rámutatott: ugyanazon az éjjelen az ő katalán szülővárosában is megtámadtak és az eszméletlenségig vertek egy fiatalt, ezért fel kell lépni az Orbán-félékkel szemben: »¡No pasarán!« – jelentette ki határozottan.

Sajátos jelenség ez. Spanyolországban már évek óta jelen van az iskolákban az LMBT-érzékenyítés, mindenki azzal házasodik, akivel akar és akkor vált nemet, amikor csak kíván, ráadásul a kormány is szocialista, ahogy illik – majd egy napon La Coruñától 2179 kilométerre északkeletre a magyar Országgyűlés elfogad egy magyar nyelvű jogszabályt, és ettől azonnal homofóbbá lesz minimum két csapat spanyol suhanc.

Nagyjából mintha Magyarország két különböző pontján egy grúz törvény hatására vetkőzne ki magából egyidejűleg egy-egy galeri. Nem túl életszerű, valljuk be. De még ha így lenne is, a két eset akkor is csupán arra lenne bizonyíték, hogy sajnos a legprogresszívebb LMBT-politika sem alkalmas az agresszió és a bántalmazás gyökeres kiirtására, sőt.

Beszédének végén Iratxe García Pérez EP-képviselő a magyar LMBT-személyekhez fordult, barátságos mosollyal buzdítva őket, hogy szeressék azt, akit csak akarnak, és sose adják fel álmaikat: az EU büszke a szabadságukra és megvédi őket. Miközben a képviselőnő mindezeket elmondta, a spanyolországi Huelva városában épp egy meleg férfit ütlegeltek az utcán »AIDS-es b*zi« felkiáltással; előző nap Valenciában kapta meg ugyanezt egy 21 éves srác. De örülünk, hogy legalább a magyar állampolgárokra vigyáz az Európai Unió."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2021. július 11. 11:29
"az ő katalán szülővárosában is megtámadtak és az eszméletlenségig vertek egy fiatalt, ezért fel kell lépni az Orbán-félékkel szemben" Azért rendes, nem akarja, hogy nálunk is olyan kirekesztő bűnözőkkel teli világ legyen mint náluk.. )
nemecsekerno_007
2021. július 10. 10:50
A Patás Orbán átvette az uralmat a Föld nevű bolygó felett. :)))))))))
lutra
2021. július 10. 09:09
Az EP-ben elhangzottakra nem egy újságírónak kell reagálnia, hanem a Fidesz EP képviselőinek. Pk válaszoltak valamit?
vigyor
2021. július 10. 07:50
Mindig ugyanaz a forgatókönyv, kiválasztanak egy csoportot, hol a nőket, hol a zsidókat, hol a színeseket vagy a migránsokat, most épp a melegeket, és elkezdik őket teljes erőből megmenteni, ha beledöglenek is...és tényleg megtörténik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!