Mit érhet el németország a pedofiltörvény megtámadásával?

2021. június 28. 19:32

Semmit sem tanultak és semmit sem felejtettek.

2021. június 28. 19:32
Rőfös Géza
Kontra

„A németek egyszerűen képtelenek reakció nélkül tűrni, hogy az általuk – hol fegyveresen, hol politikai, hol gazdasági eszközökkel – függésben tartott »tartományaik« saját útjukat járják. Tankokkal bevonulni, a Várat elfoglalni most nem opció, a szivárványos protektorátus-építési tervet kötelezettségszegési eljárásokkal, szimbolikus provokációkkal (LMBTQ színekbe borult Münchennel várták a magyar válogatottat), szigorú ejnyebejnyékkel igyekeznek végrehajtani.

Hollandia (szintén jóenber-germánok) miniszterelnöke például térdre kényszerítve (ez a térdelés most a legújabb divat, ki érti ezt…?) szeretné látni Magyarországot, illetve eltávolítana minket az Európai Unió tagjai közül. Valami árok szélén esetleg, tarkóra tett kézzel?

Az elvileg az egész Uniót képviselni hivatott csúcsvezető, Ursula Von Der Leyen szégyenletes törvényről beszél, melyben nincs kompromisszum, teljes erővel fognak szembe szállni vele (a negyvenes években ezt Totaler Krieg-nek hívták, mára már megváltoztak!).

Sikerülni fog ez nekik? Spoiler alert: NEM. 

A magyarok ugyanis nagyon rosszul tűrik, ha beleszólnak az életükbe. A belpesti liberális elit előszeretettel ábrázolja hazánkat mucsai, homofób, szándékosan sötétségben tartott országnak.

Csakhogy a társadalom döntő többségét borzasztóan nem érdekli, ki kivel hol mit szexualizál, amíg neki ezzel nem kell foglalkoznia. Nem szeretjük azonban, ha tudtunk és beleegyezésünk nélkül gyermekeink idejekorán olyan tartalmakkal találkoznak, mely öncélú szexualitást, a nemváltoztatást, mint normalitást mutatnak be, vagy ha erről az iskolában – ne adj’ Isten óvodában – »hiteles forrásból« kapnak »felvilágosítást«.

Azt pedig különösen rosszul tűrjük, ha birodalmak ideológiánkat is exportálni szeretnék hozzánk. A huszadik században a németektől és a szovjetektől is kaptunk ízelítőt ilyesmiből, meg is fizettük a kóstoló árát.

A társadalom életmódját, normáit ezzel átalakítani nem tudják, ösztönös »csakazértse« ellenállás kiváltására viszont príma módszer. Alig néhány hete, hogy a magyar miniszterelnök kiemelte: a magyaroktól kultúra-idegen a térdelés, néhány indokolt kivételtől eltekintve, a fafejű germánok láthatóan nem vették ezt komolyan és máris térdre akarnak minket kényszeríteni. A Nyájas Olvasó szerint körúton kívül ennek mennyire lesz pozitív fogadtatása?

Hogy mi lesz ennek a blitzkriegnek  vitának a tényleges eredménye?

Összezáró, csendes, normális többségi társadalom, újabb Orbán-kormány 2022-től.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Oldtoni
2021. június 29. 09:59
Ugocsa non coronat
devogofo
2021. június 29. 07:20
A cikk jó, de egyetlen apróságot javítani kéne, az idejekorán jelentése az, hogy pont a megfelelő időpontban!
tevevanegypupu
2021. június 28. 23:14
Vajon mivel lehetett zsarolni Merkelt és újabban Ursulát,hogy ennyire blőd, az emberiség ellen veszélyes és képtelen dolgokat mondanak és csinálnak..
Zsoel
2021. június 28. 22:59
"Nem szeretjük azonban, ha tudtunk és beleegyezésünk nélkül gyermekeink idejekorán olyan tartalmakkal találkoznak, mely öncélú szexualitást, a nemváltoztatást, mint normalitást mutatnak be" Nem idejekorán, hanem idő előtt. Az idejekorán azt jelenti, hogy éppen a megfelelő időben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!