Kampányt indítunk az ellopott közvagyon visszaszerzéséért!

2021. június 01. 06:59

Orbán Viktornak erről szólt a járvány: a közvagyon magánvagyonná alakításáról.

2021. június 01. 06:59
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Az elmúlt egy évben nem csak a tisztességes magyar embereket, hanem a tisztességes magyar politikát is karanténba zárta a járvány. Mást sem láttunk, mint a magyar állam kifosztását, a felsőoktatás magánkezekbe való kiszervezését, valamint kastélyok, jachtkikötők és nyaralók privatizálását. Orbán Viktornak erről szólt a járvány, és igazából erről szólt az elmúlt tíz év is: a közvagyon magánvagyonná alakításáról. De nem maradhat következmények nélkül, ahogyan a fideszes elit kifosztotta az országot. Igenis ki fogjuk vizsgálni a fideszes strómanok és tolvaj politikusok gyanús gazdagodását, felállítjuk a Korrupcióellenes Ügyészséget és elindítjuk a felcsúti pert, a korrupt rendszer felépítőinek perét. A Momentum Mozgalom ezért utcai kampányt indít, hogy a következő hónapokban felhívjuk a figyelmet: nem maradhat következmények nélkül, ahogyan a fideszes elit kifosztotta az országot.

Vissza fogjuk szerezni a pénzt, hogy azt kórházakra, iskolákra, és munkahelyekre költhessük:

– a kezdő pedagógusok bérét 250 ezer forintra emeljük,

– az egészségügyi dolgozók bérét az orvosok bérének 60%-ra emeljük

– a minimálbért keresők személyi jövedelemadóját pedig elengedjük.  

Csak úgy teremthetünk egy új, nyugati Magyarországot, ha egyszer és mindenkorra bebizonyítjuk: Magyarország nem lehet, és nem is lesz következmények nélküli ország. ELLOPTÁK? VEGYÜK VISSZA! Keressétek országszerte a Momentum pultjait, és aláírásotokkal támogassátok a kampányunkat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsanett-kúnrum
2021. június 01. 15:47
a tejet sem találod meg a teszkóban, nemhogy felcsútot, te arányosított vállú
briganti
2021. június 01. 15:17
okádék kis seggtúró ratyigyerek okoskodik, pedig setét mint a tárna....
youngboy
2021. június 01. 13:25
Biztos, hogy tűrni fogja ezt a Szemkilövető és Szemkilövetőné? Nem hiheted Andrei Negrescu (nagyon) Gyér, hogy megengedik bárki által visszavenni a rabló privatizáció során lenyúlt nemzeti vagyont (no meg a budai luxuspalotát, amit a rikácsoló "miniszterelnök jelölt jelölt" nagyapója kapott az 56-os hősöket akasztgató kormány tagjaként).
Vagyok
2021. június 01. 12:27
Történetesen az állami vagyont több mint 6000 milliárddal növelte a kormány . Ez a balfasz mit hord össze vissza .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!