Hogyan lesz a pedofíliából liberális modor szerinti „gyermekszeretet”?

2021. június 02. 14:30

A kerülőutas érzékenyítést követően jön az általános emberi jogokra történő hivatkozás.

2021. június 02. 14:30
null
Szánthó Miklós
Szánthó Miklós
Facebook

„A liberális mámor képlete a maga nemében igen egyszerű, de mégis profi. Igazából bármilyen »elnyomott kisebbség« vagy a »társadalmi konvenciók« miatt tabuként kezelt téma kapcsán felhasználható és élesíthető – ahogy tették ezt a bevándorlók, az abortusz, az eutanázia, a droghasználat, a szexuá¬lis »másságok«, a genderügy vagy az újabban BDSM-nek hívott szado-mazochizmus kapcsán is.

Először nem premier plánban csinálják, nem tolják bele az arcunkba az igazi szándékot. Nem, először csak fű alatt, suttyomban kezdik el csepegtetni az üzenetet, átcsomagolják, kedvesen, a jó szándékra, egymás kívánságainak kölcsönös megértésére, a személyes élethelyzetre hivatkoznak – igyekeznek egy kis szimpátiát kicsikarni a befogadóból. Relativizálnak. Még nem tagadják, hogy az általuk propagált ügy abnormális jelleggel bírna, csak azt mondják, hogy »ezt ne kezeljük bűnként, ez inkább egy betegség«, vagy igyekeznek kivételes jelleggel felruházni a dolgot, amely része a sokszínűségnek. Az adott szituáció, jelenség »objektív« bemutatását eszközlik a populáris kultúra különböző felületein, először persze csak mellékszálként – gondolom, majd egy következő hollywoodi műalkotásban lesz egy jó fej és vicces pedofil szomszéd is.

A kerülőutas érzékenyítést követően pedig, amikor eléggé felpuhították a szélesebb társadalmi közegek ingerküszöbét, jön az egyenlőségre és az általános emberi jogokra történő hivatkozás, annak előre megkoreografált táncrendjével együtt. Hiszen ha már valamit átsoroltunk a bűnből a »nem bűn« kategóriájába, akkor »nem bűn« (»betegség«, nemi eltévelyedés, speciális indokok szülte élethelyzet) és »nem bűn« (egészség, normalitás) között milyen alapon teszünk különbséget? Egyenlő bánásmód jár mindenkinek, nem szabad diszkriminálni, nem szabad elítélni senkit, ha amit tesz, végül is elfogadott és ő úgy dönt, hogy úgy tesz.

E folyamatot kell megakadályoznunk és megállítanunk!”

Fotó: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Augustus1
2021. június 03. 09:31
Szomorú, hogy ez a kommentáradat (is) elment abba az irányba, hogy ki a pedofilabb: a Gyurcsányi, vagy a Zorbán. Nem erről van szó, egyik sem az. Hanem arról, amiről a cikk szól: hogy a virtigli liberális gondolkodás nem hajlandó bármit is bűnnek nyilvánítani. Falfirka: "Tilos megtiltani." Éspedig azért, mert alapvetően ördögi szellemiség. Az egész témakörre nagyon jó válasz Szent János első levele. Bűn: van. De Isten meg irgalmas.
catalina9
2021. június 03. 07:15
Hogyan lesz a pedofíliából liberális modor szerinti „gyermekszeretet”? " bemutatót tart: Cohn Bendit elvtárs!
Vakfolt
2021. június 02. 19:50
"Az adott szituáció, jelenség objektív bemutatását eszközlik a populáris kultúra különböző felületein, először persze csak mellékszálként – gondolom, majd egy következő hollywoodi műalkotásban lesz egy jó fej és vicces pedofil szomszéd is." Különösen irritáló az, hogy ma már minden amcsi filmben van buzi is, aki persze jófej, és miközben itt súrolják vimmel a pedofilokat, ugyanezzel a kézzel közben az egyházat billogozzák, hogy azok mind szemét pedofilok, mert akad közöttük is elvétve. Elmennek mind a picsába.
Szerintem
2021. június 02. 17:38
Hű de fel vannak bolydulva. Nagyon az elevenükbe talált a pedofilia ellenes törvény a libsiknek. Csak úgy habzik a szájuk, de legalább egyértelműen kijönnek a leleplező fényre is ezzel. Még a parlamenti képviselőik is ellene vannak. Pedig nem gondoltam volna, hogy a pedofilia ennyire kiterjedt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!