Ha valami úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa

2021. május 10. 15:16

Akkor az minden bizonnyal egy kacsa.

2021. május 10. 15:16
Baczkó Norbert
Facebook

„Ha valami úgy totyog, mint egy kacsa, úgy hápog, mint egy kacsa és úgy néz ki, mint egy kacsa. Akkor az minden bizonnyal egy kacsa. ... ez csak véletlenül jutott eszembe.

»Magyar nyelven indított adást a YouTube-csatornán a Deutsche Welle német közszolgálati televízió. Az amerikai kormány által fenntartott Szabad Európa után ez a második nyugati finanszírozású közmédia, amely Magyarországon indít médiafelületet. [...]

A DW több magyar független médiafelülettel (a Telex mellett például a 444-gyel) együttműködik a jövőben, de semmiképp sem szeretné, ha ellenzéki médiaként lennének megbélyegezve, ahogy ez itthon elterjedt, a fideszes politikusoknak hála.« (telex)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. május 11. 08:35
Az "ellenzék" szerint a 444 sem "ellenzéki... "Mert hazudni csak aljasan szépen ahogy a csillag ragyog az égen, úgy érdemes"!... A hazugoknak a hazugság az "igazság"...
Krupp Skya
2021. május 11. 05:53
Ha valaki úgy néz ki mint Fiala János, úgy beszél mint Fiala János és ráadásul úgy totyog mint Baszkó Norbert, az bizony egy szar ügy.
zara
2021. május 10. 22:00
független a magyaroktól elvégre a németek fizetik :)
2xli
2021. május 10. 21:28
Ilyen egyszerű ez! Ha valaki állandóan részeg, állandóan iszik, és úgy néz ki mint egy májzsugorodásos alkoholista, az feltehetőleg alkoholista.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!