Dobrev Klára hónapokkal az oltási program kezdete után is képes feltenni a kérdést

2021. május 11. 22:22

Aki járvány idején vakcinák ellen kampányol, az sok minden másra is képes.

2021. május 11. 22:22
Dömötör Csaba
Facebook

„Nincs vége. Dobrev Klára hónapokkal az oltási program kezdete után is képes feltenni a kérdést: honnan is tudhatná bárki, hogy a kínai vakcina ment-e életet?

Mondjuk onnan lehet tudni, hogy

1. A magyar szakemberek részletesen megvizsgálták és ezek alapján engedélyezték - más országok hatóságaihoz hasonlóan.

2. A nyilvános - oltás utáni fertőzésekre vonatkozó - adatok is alátámasztják a hatásosságát. Csakúgy, mint minden más idehaza használt vakcináét.

3. Abból is levonhatna következtetést, hogy az oltási program előrehaladtával az új megbetegedések száma 500 alá csökkent, gyakorlatilag a szeptember közepi szintre.

4. Dobrev Klára akár azt is figyelembe vehetné, hogy az Egészségügyi Világszervezet is megadta az engedélyt a Sinopharm vakcinára, amely szerintük hatásos és biztonságos.

5. Nem mellékes körülmény, hogy a WHO ma kiadott részletes állásfoglalásában egyértelművé tette, hogy az említett oltóanyag az időseket is védi.

Szóval csak az nem tudja, hogy mentenek-e életet ezek a vakcinák, aki nem is akarja tudni. Sok lehetőségük lett volna lejjebb tekerni, vagy ejteni a vakcinák elleni kampányt, de nem tették.

Aki járvány idején vakcinák ellen kampányol, az sok minden másra is képes. Járvány alatt és azon túl is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
AROON
2021. május 12. 10:26
Mensáros László naplójának 1982-es bejegyzéséből: "A proli ravasz. Nem hisz neked, bizalmatlan. Meg van győződve arról, hogy be akarod csapni. Pláne, ha tudja, hogy tanultál és szellemi munkából élsz. Tanulni csak azt lehet, hogy őt hogy kell becsapni. A gondolkodás funkcióját tulajdonképpen ebben látja. Ezért ab ovo védekező állásba helyezkedik, s inkább ő üt először, mielőtt te ütnél, és hiába magyarázod utána, hogy te nem is akartál ütni. Ezért nem lehet prolival barátkozni! Vagy ha barátkozol, eljön a pillanat, amikor fellázad tehetetlen butaságában, meg van győződve arról, hogy meg akartad alázni, fitogtatni akartad a tudásodat és ezzel valami őt kihasználni akaró célt elérni, tehát valamilyen módon a kultúrával "kivenni a fegyvert a kezéből", amivel neki örökké védekezni kell az "okos" világ ellen, és mindezekért végül elárul. Elárul mindent: téged, a világot, a saját életét. A proli örökké érzékeny. Bosszút kell állnia. A proli a legszörnyűbb állat a világon. Bár nem akarom az állatokat bántani. A proli nemcsak a fölötte állóval szemben kegyetlen: a hasonló proli szomszédja épp úgy ellensége. Lesi, figyeli, hogy mije van. Ha egy hamutartóval többje van, már följelenti, álmában megöli (ez a rosszabb). Tehát maguk között sem tudnak békességben élni. Nem véletlen, hogy régen nem hagyták őket szabadjára. Ma azt mondják, hogy azért nem, mert féltek, hogy az urakat fölfalják. Nem! Az urak féltek, hogy ők egymást fölfalják. Ez igaz a teljes balos bagázsra.
Szerintem
2021. május 12. 09:52
"Aki járvány idején vakcinák ellen kampányol, az sok minden másra is képes." Ezek? Bármire. Az Apróklán akaszttatta már fel még a saját miniszterelnöküket is.
Coccothraustes
2021. május 12. 09:25
Dobrev genetikusan tömeggyilkos. Apró Antal a magyarokat akasztotta, Dobrev az oltásagadással folytatja.
geyza1947
2021. május 12. 07:04
A kommentek számából is látszik mennyire veszik komolyan ezt a dömötört ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!