Lebukott oltáselijesztők

2021. április 22. 17:48

Azt állítja a hazai egységesített baloldal, hogy ők sohasem beszéltek az oltások ellen.

2021. április 22. 17:48
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Azt állítja a hazai egységesített baloldal, hogy ők sohasem beszéltek az oltások ellen. Hiába bizonyítja ennek az ellenkezőjét számtalan cikk, videó, hanganyag és saját maguk által legyártott dokumentum, petíció, országgyűlési indítvány, kötik az ebet a karóhoz minden kézzelfogható tény ellenére, hogy hamisak az ellenük felhozott vádak. Néha azzal próbálnak érvelni, hogy ők csupán a keleti, értsd kínai és orosz vakcinát kifogásolják, a többivel nincsen bajuk.

Azt az európai gyógyszerügynökséget állítják be kimondva-kimondatlanul etalonnak, amely – nyilvánvalóan politikai megfontolásokból – impotens módon képtelen hónapok óta szakmai véleményt kialakítani a sok-sok millió embert megmentő, bizonyítottan sikeres, hatékony orosz és kínai oltóanyagról. Nem gyanús a beteges uniós szervilizmusban szenvedő baloldali stréber politikusoknak, hogy például Kínában lényegében felszámolták a koronavírus-járványt? Hát mit gondolnak ezek az elmebajnokok, üresfejű janicsárok, hordópolitikusok, minek köszönhető ez a siker? Ha nem a rútul legyalázott keleti vakcináknak, akkor szerintük minek?

Legyünk optimisták! Eljuthatunk így oda, hogy ­szándékaik dacára baloldali politikusok is lehetnek az oltás akaratlan kampányarcai. Akik személyes példájukkal demonstrálják, hogyan lehet valaki oltásellenesből oltáspárti – már persze ha saját magáról, saját beoltásáról, védelméről van szó. Most már csak az kellene, hogy ne csak a saját életüket féltsék, hanem azokét a százezrekét, milliókét is, akiket még mindig le akarnak beszélni a regisztrációról és az életet jelentő oltásról. Aki az egyik vakcinát támadja, az mindegyiket támadja. Azt pedig sajnálatosan már nem lehet meg nem történtté tenni, hogy sokan az ő féktelen demagógiájuk miatt utasították el az oltást és estek áldozatul a járványnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2021. április 23. 00:03
Az egybenzéknek mindegy, csak valahogy a kormány már bukjon meg, és lehetőleg magától, mert ők az oltásrelativizálással sem mentek semmire. Ők arra készülnek, hogy mi lesz aztán. Hogy aztán mi legyen arra nincsen igazán tervük, csak azt tudják, hogy valami olyat akarnak csinálni, hogy azután többé ne tudjon olyan lenni mint azelőtt, mert azt akarják, hogy minden olyan legyen mint az azelőtt előtt, de most már mindezekután, mindig.
Pelso j.
2021. április 22. 21:51
Pubi, mikor beszéltek általában, minden oltás ellen?
pandalala
2021. április 22. 21:32
Az Alinsky-módszert is ésszel kell csinálni! De, ezeknek, még ennyi eszük sincs! .. :))
Zoli bácsi 3
2021. április 22. 19:24
Szerintem az a oltásellenes aki tízmillióból egy embernél eléri, hogy fontolgassa és egy nappal később kapjon oltást mint kaphatott volna. Ha ez már két ember akkor hatalmas bűn. Ami ennél több az már kívül esik a mérési tartományon, az már valami más.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!