Lázár a lovaival foglalkozzon, ne a vakcinákkal!

2021. április 07. 13:51

Mi, európai magyarok nem hagyjuk szó nélkül, hogy a fideszesek minden négyzetméter földet és minden fillér támogatást szabadon lenyúljanak!

2021. április 07. 13:51
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Vidékfejlesztési Kormánybizottságot hozott létre a kormány, amelynek célja nyilvánvalóan az, hogy az uniós támogatásokat kreatívan és lehetőleg rövid úton juttassák a fideszes kör zsebébe, másrészt pedig gyámság alá vonják Nagy István agrárminisztert. Ennek a bizottságnak a tagja lett Lázár János is, aki néhány nappal ezelőtt kifejtette, hogy szerinte a nyugati vakcinák felelősek 20 ezer magyar haláláért.

A Demokratikus Koalíció szerint mindenki jobban járna, ha Lázár János inkább a lovaival és a ménesbirtokával foglalkozna, nem pedig a nyugati vakcinák ellen uszítana. Az pedig, amit a mezőgazdasággal és az uniós támogatásokkal művelnek Lázárral az élen, maga a gyalázat. Mi, európai magyarok nem hagyjuk szó nélkül, hogy a fideszesek minden négyzetméter földet és minden fillér támogatást szabadon lenyúljanak!

Benedek Szilveszter, a DK Agrárkabinetjének vezetője”

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
civis72
2021. április 08. 13:28
Mi, európai magyarok? A déká önmaga paródiája
u.cserkész
2021. április 08. 13:21
Értem! Lázár nem foglalkozhat a nyugati vakcinákkal, a dk meg foglalkozhat a keleti vakcinákkal. Olyan világos, mint az alagút, ezt hívják demokráciának dk-séknál.:-)
Korrupt Kornél
2021. április 08. 12:22
dk foglalkozzon a legaljasabb főnökével, aki valaha is ebben az országban élt!
nemecsekerno_007
2021. április 08. 09:22
És mi, európai belgák hova álljunk. Ez a fostalicska DK-t.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!