Nekiestek Csonka Andrásnak a kommentelők

2021. április 26. 08:22

A színész-műsorvezető közösségi oldalán fejezte ki aggodalmát a teraszok újranyitása miatt. Nem várt reakciókat kapott.

2021. április 26. 08:22
null

Csonka András korábban a közösségi oldalán osztotta meg a véleményét arról, hogy mennyire megdöbbentették, ami szombat este, az újranyitást követően történt Budapesten. A színész-műsorvezető kiemelte, hogy nem elsősorban a teraszok megnyitásával van gondja, hanem hogy a fiatalok teljesen megfeledkeztek a még fennálló szabályokról.

A vélemény eléggé megosztotta a követőit, sokan durván nekitámadtak

Csonka a kommentáradat miatt úgy érezte, hogy reagálnia kell, ezt egy videóbejegyzésben meg is tette. „Az egész világ küszködik ezzel a történettel. Lászik, hogy nem igazán találják a megoldásokat. Nyilván ilyennel még nem találtuk magunkat szemben. Ezt meg kellene érteni. Ez egy új dolog, soha nem volt még ilyen az életünkben, hogy itthon legyünk hónapokig azért mert sorban korlátozva legyünk mindenféle munkánkban, meg mozgásunkban, mert egy életveszélyes jelenséggel állunk szemben” – hallható a felvételen.

A teljes videó itt tekinthető meg:

Címlapkép forrása: Facebook
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Welszibard
2021. április 26. 15:01
Köszönöm Csonka András színművésznek, hogy ilyen józanul és emberségesen elmagyarázta a felelőtlen és hányaveti embereknek, hogy mitől terjed a vírus. Ez a felelősségteljes hozzáállás nekem rokonszenves.
Türelem
2021. április 26. 14:15
A nyitást ellenzőkkel értek egyet. Szerte Európában a kormányok óriási nyomás alatt dolgoznak.
Megtalálta
2021. április 26. 13:57
Nem értem, mi ez a nagy aggódás. Nézzetek rám! Én teljesen nyugodt vagyok!
sörivó
2021. április 26. 12:50
Amíg egy korsó sörrel előtte fényképezik, nem lehet belőle baja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!