Aki másnak vermet ás, azt megcsípi a pók

2021. április 12. 11:47

A szuperhős filmek szerelmeseinek ismerős lehet a sztori, de Ferenccel nem az történt, mint Peter Parkerrel.

2021. április 12. 11:47
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„»Kórházba került Gyurcsány Ferenc« – érkezett a hír pénteken, a koronavírus árnyékában mindenki a legrosszabbra gondol ilyen esetben, azonban gyorsan kiderült, hogy a DK elnöke szerencsére nem a Covidot kapta el, hanem allergiás reakció lépett fel nála, amelyet a párt sajtóosztályának közlése szerint egy pók vagy esetleg valamilyen rovarcsípés okozhatott.

Természetesen én véletlenül sem osztom azoknak a rosszindulatú kommentelőknek a véleményét, akik teljesen jogtalanul azt feltételezik, hogy a pók valójában valamilyen magas alkohol százalékkal bíró égetett szesz volt.

Péntek este maga Gyurcsány Ferenc nyugtatta meg a közvéleményt, hogy meg fog gyógyulni, “nem lesz itt nagy baj.” Ez mindenképpen jó hír.

Ugyanakkor azt hiszem itt lenne az ideje, hogy Gyurcsány elkezdje figyelni a jeleket.

Bevallom nem vagyok tudósa a keleti vallásoknak (római katolikusként), de azzal tisztában vagyok, hogy létezik a karma, vagyis a cselekedeteinknek olyan következményei lehetnek, amelyek visszaesnek saját magunkra. Ha jót teszünk, jót kapunk. Ha rosszat, akkor pedig rosszat.

Amennyiben objektíven néznénk a karma törvényét, akkor könnyen lehet, hogy Gyurcsány Ferenc esetében nem a pókcsípés jutnak eszünkbe, de ebbe most ne is menjünk bele.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. április 12. 19:47
Pókból viszki az, hogy?
nyugalom
2021. április 12. 19:27
Egy gyors gyomormosas volt, titokban!
zakar zoltán béla
2021. április 12. 14:15
a pék neje fogott egy pókot s denaTÚRált szeszbe, majd kristályüvegbe tette s férje magányában mindkettejüket lenyelte böffentett egy nagyot mentőautóba ugrott ...
na még ez is
2021. április 12. 13:33
azért az már egy szint, mikor valakinek az egészségi problémáin viccelődik a magát újságírónak csúfoló pártszócső. mindig van lejjebb és ezt a 888 folyamatosan bizonyítja...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!