Szótárukban családnevem a gonosz szinonimája

2021. március 17. 06:56

Egy kis gyurcsányozás, és megnyugszanak, együtt a tábor.

2021. március 17. 06:56
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Az ellenfelem ellenfelének lenni az egyetlen elfogadható erkölcsi állapot. Régóta az ellenfelük vagyok. Az ő szótárukban családnevem a gonosz szinonimája. Egy kis gyurcsányozás, és megnyugszanak, együtt a tábor, talán egy kis tombolás is belefér. Meg fogunk küzdeni. Mert ha csak ennyi telik tőletek, akkor már végetek is van. Lenne egy javaslatom: foglalkozzatok többet hazánkkal, mint Gyurcsánnyal. Nem erre esküdtetek fel valamikor?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. március 19. 05:35
P.S.: LÉNYEGES LESZÖGEZNI ÉS KIEMELNI A FÖNTIEKET, MERT A BALLIBERÁLIS OLDAL--ÉS MINDENEKELŐTT GY.F.--KÉPTELEN VALÓTLANSÁGOKAT(!!!) TERJESZT KILÉPÉSÜNKRŐL.
syphax
2021. március 19. 05:31
2015-ben, a bevándorlási válság idején kiderült, hogy a Néppárt a migráció támogatásában látja a jövőt, a magyarok azonban elutasították azt, és egyértelművé tettük, hogy nem szeretnénk azon országok sorsára jutni, ahol már IRREVERZ-ZÉ vált a tömeges bevándorlás hatása.Most, amikor a koronavírus-járvány elleni védekezés köti le a döntéshozók minden energiáját, az Európai Néppárt frakciójában ahelyett, hogy az uniós vakcinabeszerzés körüli problémákra keresnének megoldást és segítenék a hatékony védekezést, titokban olyan alapszabály-módosítást készítettek, amely lehetővé tette, hogy a demokratikusan megválasztott fideszes képviselőket megfosszák képviselői jogaik gyakorlásától.EZ A TÉNYLEGES HELYZET., ÉS A LÉNYEG A NÉPPÁRTBÓL VALÓ TÁVOZÁSSAL KAPCSOLATBAN.
VeJoLa
2021. március 17. 12:11
Ne "fényezd" már magad, locska! Egy hazug, hiteltelen pozőr, egy Piaszagú Politikai Paprikajancsi vagy te, nem A Gonosz! Csak a kloákáció zsugorított törpéi között vagy óriás még baromnak is! NEM FOGOD ÚJRA ELADNI A HAZÁNKAT! Erre igyál. Sokat!
Kristály
2021. március 17. 10:50
Brüsszelben vagy???? Most vizsgázol mesterfokon LMBTQ gender szakon és közben bízonyítani akarod hogy megérdemled a nagy anyagi támogatást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!