Sok oltópontból gócpont is lehetett

2021. március 31. 07:06

Senki nem tesztelte a kínai vakcinát, hogy a 60 év felettieknél mennyi védettséget ad és már a gyártó is vizsgálja, nem kellene-e egy harmadik oltás is...

2021. március 31. 07:06
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Kétmillió beoltottal dicsekszik a kormány. Nem teszi hozzá, hogy ez csak az egyszer beoltottak száma, azt pedig pláne nem, hogy MILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT oltották be ezeket az embereket. Sok oltópontból gócpont is lehetett, hiszen olyan zsúfoltan, zárt helyben tartottak embereket akár órákon keresztül is.

A szám mögött nem látjuk, hogy olyan kínai vakcinával oltunk elvileg több százezer idős embert, ahol SENKI nem tesztelte, hogy a 60 év felettieknél mennyi védettséget ad (csak kb 100 idős embernél vizsgáltak ellenanyag szintet, ami fele volt a felnőttekénél) és ahol már a gyártó is vizsgálja, hogy nem kellene-e egy harmadik oltás is...( https://www.reuters.com/.../us-health-coronavirus-vaccine... )

Az olyan érthetetlen, kaotikus esetekről már nem is beszélve, amit ma osztottam meg: amikor más vakcina fajtáról kap valaki a helyszínen igazolást, mint ami bekerül az eeszt rendszerbe (és a jelek szerint

A legnagyobb baj viszont egy másik szám: a 20000 halott, ami a kaotikus járványkezelés mellett a hazug sikerpropaganda következménye is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SyncBaer
2021. március 31. 21:11
Elolvastam a fenti, Mandiner által közölt kivonatot (nem vagyok Facebook tag) és telefonon megkérdeztem 16 főt, akik az ismerősi körömben, eltérő időpontokban, helyszíneken és más-más vakcinákkal lettek beoltva. Nejem és magam tapasztalatait is hozzátéve, 18 fő állítja, hogy semmiféle tumultus nem volt a Dunántúli oltópontokon (4 helység), az igazolásokat a 15-20 perces várakozás után adják ki és minden esetben szerepel rajta a kapott vakcina fajtája és még az oltóanyag gyártási száma is. Mindenki arról számolt be, hogy az igazolást át kellett néznie, minden adat egyezik-e. Mindenütt csak egyetlen fajta vakcinával oltottak, nem lehetett semmit összekeverni. Nem állíthatom, mert nincs tapasztalatom, de elképzelhetetlennek tartom, hogy a központi rendszerbe nem azonnal viszik fel az adatokat. Summa summarum, hazudik ez a lódoktor, mint a vízfolyás!
Hattori
2021. március 31. 15:37
ami kijött a tehén seggéből, egyszercsak elkezdett állatorvosként viselkedni, majd képviselőnek is megválasztották... múúúúúúúú
Megtalálta
2021. március 31. 13:13
Rémhírterjesztő.
civis72
2021. március 31. 12:39
"sikerpropaganda" ..miről beszél ez az agyhalott féreg ? ..az fáj hullaházinak , hogy nem pánikolnak úgy ahogy ő azt elvárja ? ...mocskos geci csak nehezíti a helyzetet az állandó vergődésével
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!