Máthé Zsuzsa: A szivárványszervezetek politikai termékek

2021. március 29. 09:38

Feldarabolják a társadalmat és kisebbségenként vonják be a saját bűvkörükbe, ami egy hatalomszerzési technika, amelyet egy hálózat irányít” – emelte ki Máthé Zsuzsa.

2021. március 29. 09:38
null

Az Abszolút című műsor vendége volt Máthé Zsuzsa történész, újságíró, aki Földi-Kovács Andrea műsörvezetővel beszélgetetett. Szóba került többek között a család fogalma, illetve az, hogy van-e összefüggés a homoszexuális párok örökbefogadási lehetősége, illetve a genderideológiák között.

Máthé Zsuzsa a műsorban elmondta, hogy szerinte a szivárványos zászlóval ellátott ideológiai csomag nem választható elemeire, mivel az az embert konstrukciók mentén, a tulajdonságai alapján szelektálja, és eltekint attól, hogy az ember egyébként rendelkezik meghatározott biológiai adottságokkal.

Feldarabolják a társadalmat és kisebbségenként vonják be a saját bűvkörükbe, ami egy hatalomszerzési technika, amelyet egy hálózat irányít” – emelte ki Máthé Zsuzsa.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Naten
2021. április 01. 00:19
Segítek: identitás-politikának (identity politics) nevezik, lényegében a Marxizmus alapja.
polnemkor
2021. március 29. 14:34
Szólnék: egy jó kis új youtube csatorna indult néhány hete: Vasárnap - politika, közélet, kultúra Amúgy az ügy kapcsán Máthé Zsuzsa fb oldalán Szalóki Ági nagyon rokonszenves módon beleállt egy kommentcsatába egy ertéeles figurával, aki védeni próbálta a mundér(?) becsületét(?) , érdemes beleolvasni!
nempolitizálok
2021. március 29. 11:50
Oszd meg és uralkodj. Maguk a szervezetek eszközök, feladatuk a társadalmi csoport leválasztása. Bérmunkát végeznek. Nem ma keletű, de azt nem értem, a kormányok miért engedik ezt. Millió eszköz lenne Sorosék csápjainak letörésére. Ez elég durva beavatkozás egy ország életébe, az USA-ban szerintem eleve invázióként értékelnék, ha mi lennénk mögötte és törvényeik is tiltják. (Most a libsiknek írtam, egy szerintük nagy demokráciát)
Szerintem
2021. március 29. 11:48
Biztos hogy ezt akarják azok a kisebbségek is? Vagy csak hagyják magukat sodródni, manipulálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!