Hol a vége, Petyka baba? El fogsz szívni egy Kossuthot is?!

2021. március 09. 18:10

Hetek óta parádézik az avasi Bruce Willis, az inget bőrdzsekivel hordó Jakab Péter.

2021. március 09. 18:10
Lentulai Krisztián
Lentulai Krisztián
Magyar Nemzet

„Hetek óta parádézik az avasi Bruce Willis, az inget bőrdzsekivel hordó Jakab Péter, akinek öltözékéről mindig az jut az ember eszébe, hogy locsolkodni megy. Parádézik, méghozzá az étellel. Nem volt szüksége tanácsadói stábra ahhoz, hogy csavarjon egyet a kétszer is balul elsült krumplizásán, hát megfőzte az étket, és mivel jól hasított a Facebookon, úgy volt vele, hogy van ebben potenciál.

Azóta a gurmankodása addig jutott a Szénhidrátkirálynak, hogy előkerült a piros arany és a parizer is, illetve megtudtuk a korábban eltartott kisujjú Telextől, hogy a nokedli a legtökéletesebb köret… a paprikás krumplihoz. Mielőtt összeszalad a nyál a szánkban (vagy a szál anyánkban), rebegjünk el egy imát a kombináció elképzelésébe agyérgörcsöt kapó Update Norbiért.

Az eddigi utolsó kártyája a »melós« színből a panel előtti lakótelepi fotózás volt a borsodi szalonnácinak, aki a mostanában sokat foglalkoztatott Új Múlt Kft.-vel mosatta ki nemzetiszocialista szennyesét, de ne higgyük, hogy ez volt az utolsó ütőkártya a gombszemű pankrátor paklijában! Várom azt a lazán rácsos, pörköltszaftos atlétatrikót, ami egy Kőbányaival kiegészülve tökéletes szett egy tévé előtti meccsnézéshez a szomszéd Arankáról ábrándozva. De elnézegetnék egy Lada alól kimászó Jakabot is kezeslábasban, amint megpatkolta a kipufogódobot.

Tudod, Péter, a paprikás krumplit sokan szeretjük, köztük én is, mert valóban nem az ára tesz egy ételt finommá. A baj nem ez vele, hanem az, hogy ez nálad maga a leendő kormányprogram. Évek óta várjuk, hogy az O1G-t kiegészítitek valami intellektuális töltettel, de csak parizerre és paprikás krumplira futotta. Miben lesztek ’22-ben alternatíva? Eddig maffiakormányos plakátokkal hánytátok tele az országot, és mi lett az eredménye? A Jobbik lényegében kómában fekszik, és az ügyeletes orvos az a Doktor Kalinka, aki ellenében létrejöttetek pártként.

Mi lesz majd a plakátokon? Egy linóleumszagú menüsor meg egy málnaszörpös mosoly a Pintyőke presszóból?

Hol a vége, Petyka baba? El fogsz szívni egy Kossuthot is?!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2021. március 09. 20:46
Krisztián, te felismerted volna, ha Jakab nem írja, hogy az a színtelen leves paprikáskrumpli volt? Arra lettem volna kíváncsi, hogy kiönti, vagy képes megenni azt a gusztustalan izét.
cutcopy
2021. március 09. 20:30
"öltözékéről mindig az jut az ember eszébe, hogy locsolkodni megy" Van egy fogadásom, hogy húsvétkor is abban lesz..
ezavéleményem
2021. március 09. 19:49
Ez zseniális! Írj többet
yanoo
2021. március 09. 19:45
Lesz e vajon békülőszex a Homonnayval?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!