Gyurcsány tejfölösdoboza

2021. március 02. 13:10

Rendkívül szoros a prolisági verseny Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter között.

2021. március 02. 13:10
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Gyurcsány Ferenc édesanyja gyakran tette tejfölösdobozba a csirkepaprikást, tehát Orbán Viktor valójában nem is a kínai vakcinát kapta meg. Nem érthető? Pedig teljesen logikus.

Rendkívül szoros a prolisági verseny Gyurcsány Ferenc és Jakab Péter között. Azt hinné az egyszeri ember, hogy ennek az összecsapásnak az egyértelmű győztese csak a Jobbik elnöke lehet, azonban közel sem ennyire egyszerű a helyzet. A parizerrel és paprikás krumplival támadó Kádár-tanítványt a DK elnöke szélárnyékban leelőzte, már ami a türhőséget illeti.

Még mielőtt belemélyednék Gyurcsány kritikán aluli posztjába, azon agyalok, hogy mi ez az új gasztronómiai forradalom a baloldalon. Lassan nem lehet úgy pörgetni a Facebook-newsfeedet, hogy ne egyen valamelyik balos, komcsi vagy libsi. Az étkezések arról szólnak, hogy ki tud a lehető legegyszerűbb vagy legolcsóbb ételt fogyasztani. Sokan már biztosan elfelejtették, de a demagógiavonatot Gyurcsány Ferenc indította útjára, aki Karácsony előtt arról készített videót, hogy 2500 forintból főz szentestei menüt. Mindezt egy körülbelül 40 ezer forintos pólóban, az Apró-villában vagy a balatoni nyaralójában. A hitelesség kedvéért. Ezt követően jött a Jakab-parizer, amit Szabó Tímea is lemásolt, majd Jakab emelte a tétet azzal, hogy nemcsak párizsit eszik, hanem paprikás krumplit is. Legközelebbre javasolnám a krumplis tésztát. Az az igazi Kádár-kor, amelyet annyira hiányol a Jobbik elnöke.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferer
2021. március 03. 01:31
Nem kell kamuzni mindenki tudja mi a dörgés. Még az ősfideszes nagynéném se hiszi el :"D
Benedek Zsolt
2021. március 02. 20:28
Jakab vs Fletoo: https://www.youtube.com/watch?v=RfT_IK650L4
Kala pál
2021. március 02. 18:10
Ferencünk tévedésben van. Jó édesanyja nem a maradék csirkét tette a tejfölös dobozba hanem a maradék konyhapénzt mentette le. Nehogy a papa által lemenjen a kenyér ára a sarki csehóban!
Dénia
2021. március 02. 17:07
Érdekes amúgy, hogy nálunk azt ugatja az ellenzék, hogy be sem nyújtották az orosz, meg a kínai vakcinát engedélyezésre az euhoz, most meg hallom a bajor miniszterelnököt, aki nyílvánosan nyomást gyakorol az eus gyógyszerügynökségre politikusként, hogy gyorsítsák fel a keleti vakcinák engedélyezési eljárását. Nem mellesleg klárikáék ezért uszítanak a magyar hatóságok ellen, mert hogy azokra Orbán nyomást gyakorol, hogy gyorsabban engedélyezzenek. Ezért nem szabad szerintük, csak brüsszel által engedélyezett vakcinát beadni, mert ezért nem megbízható a magyar hatóság. Miközben az eus gyógyszerhatóságokra is nyomást gyakorolnak a politikusok nyíltan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!