Nem lehet mindenkinek a pofáját befogni

2021. február 10. 10:36

Jogállam van itt, hallod, magyar? Hallod, Brüsszel? Sőt, csakis itt van igazi jogállam.

2021. február 10. 10:36
Bolgár György
Bolgár György
Klubrádió

„Nekrológ helyett.

Most már biztosan elhallgattatják a Klubrádiót. Vasárnap éjféltől – határozatlan ideig – nem fogunk szólni a 92,9-es frekvencián, mert a bíróság jóváhagyta azt a médiatanácsi határozatot, amely nem hosszabbította meg a frekvenciaengedélyünket.

Orbán Viktor természetesen nem kormányrendeletet írt alá erről, nem is küldött ránk rendőröket, hanem szépen jogi köntösbe öltöztette a kivégzést, hogy aztán ártatlan szemekkel nézhessen ő is meg a sok polgári, konzervatív, keresztény fideszes ország-világ szemébe, mondván: kérem szépen, mi jogállam vagyunk, tetszik látni?

Hát persze. Végülis ugyanúgy a jog (meg az állítólagos piac) győzött, szegény kormány pedig nem tudott beavatkozni, amikor kinyírták a Népszabadságot. A jog győzött, amikor az egész közszolgálati médiából kormánypropagandát csináltak. A jog győzött, amikor a Magyar Tudományos Akadémiától elvették a teljes kutatói hálózatát. A jog győzött, amikor elkergették a Közép-Európai Egyetemet, helyette pedig idehozzák a kommunista kínai egyetemet. És a jogállam győzött, amikor annyi, de annyi jogot és szabadságot adtak a Színház- és Filmművészeti Egyetemnek, hogy azt már sem a hallgatók, sem az oktatók nem bírták elviselni. Jogállam van itt, hallod, magyar? Hallod, Brüsszel? Sőt csakis itt van igazi jogállam.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. február 11. 05:24
A Reisz mester ütemesen veri a jogállami tam-tamot Gréczy Zsolt felel nekik Hadházi, Jákob, A Szél meg szelel nekik, Balul, Alul. Én egész népemet fogom Nem közép iskolás fokon Verni pofon.
TMATMA
2021. február 10. 22:53
A piac ítéletet mondott. Senkinek nem fog hiányozni, ha mégis akkor azok akiknek hiányzik tartsák el. Csak örülhet minden tisztességes ember, ha ilyen propaganda felület mint a népszabadság, illetve most a klubrádió elhallgat, megszűnik.
annamanna
2021. február 10. 22:03
"Földi László: Tudatos támadás folyik a normalitás ellen, le kell kapcsolni az internetet "Van egy tudatos magatartás, hogy megbontani a társadalom alapérték-rendszerét. Ezt jól látjuk a családok támadásánál, a nemekkel szembeni zavarkeltéssel, egyáltalán az identitások megbontásával. Van egy ilyen stratégiai elképzelés arra, hogy a meglévő normalitásokat minél gyorsabban fel lehessen számolni," mondta a Kossuth rádió Vasárnapi újság műsorában Földi László. Az egykori kommunista hírszerző, a NER-média kedvelt "biztonságpolitikai szakértője" határozattan állította, hogy "azt gondolom, igen, egy nagyon tudatos támadás folyik." Földi szerint igaz, hogy "a radikális baloldal szemében ellenséggé válhat az állam," ami számos veszéllyel járhat. Hogy ezt érzékeltesse "egy bizalmas tanulmányra" hivatkozik, amiben az áll, hogy a magyar nemzet ezer éves történetének a lényege, és fennmaradásának kulcsa, a paraszt család volt. A generációk tudatos tudatos szembeállításával mit lehetne kezdeni kérdezte zárásként a Kossuth rádió riportere, "az idősebb generáció is kezdjen brillírozni az internet világában?" "Le kell kapcsolni az internetet. Igen," válaszolta Földi. A "szakértő" szerint nem a tömegek, hanem egy szűk csoport irányítja a gépeket, és belép a mesterséges intelligencia, az a történelemben soha nem látott módon fogja erodálni a világot. "Ilyen nem volt, hogy a gép tud irányítani és befolyásolni. (..) Nem is lehet megjósolni és modellezni, ezért mondom, hogy le kell kapcsolni."" https://444.hu/2021/02/07/foldi-laszlo-tudatos-tamadas-folyik-a-normalitas-ellen-le-kell-kapcsolni-az-internetet
NTLLK
2021. február 10. 20:12
Írja ki magából a bánatot, drága! "...és akkor gréci lassan elővette a falloszát és megmerevítette a kamera előtt..." Egy új regény! Bolgár Úrtól! Alig várom!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!