Kósa még belefér

2021. február 21. 09:21

Kósa Lajos tette (tettei?) bőven beleférnek a Fidesz közösségének értékrendjébe.

2021. február 21. 09:21
Németh Péter
Németh Péter
Népszava

„Amit Szájer József képviselőtársunk tett, az a mi politikai közösségünk értékrendjébe nem fér bele – így fogalmazott Orbán Viktor azok után, hogy régi harcostársa, az uniós képviselő aláereszkedett a brüsszeli ereszen. No nem azonnal, csak kis hallgatás után, amikorra végképp kiderült, hogy még maga a kormányfő sem tud egérutat biztosítani számára. Azóta Szájer eltűnt a nyilvánosságból, mintha sem ő, sem a kínos incidens nem létezett volna soha. Mindezt csak azért hoztam most ide, mert úgy tűnik, Kósa Lajos tette (tettei?) bőven beleférnek a Fidesz közösségének értékrendjébe.

Legalábbis ez tűnik ki abból, hogy a párt, ha jól emlékszem, még soha egyetlen szót sem vesztegetett a csengeri »örökösnő« és Kósa kapcsolatára, noha már három éve tudható, hogy az akkor még szabadlábon lévő Szabó Gáborné különös viszonyt ápol a volt debreceni polgármesterrel. Sem Orbán, sem a Fidesz nem tartotta fontosnak, hogy megvizsgálja, netán megvizsgáltassa, miért és hogyan fogadott el mesés ajándékokat Kósa, illetve miért fogadta el – közjegyzői dokumentumok tanúsága szerint –, hogy ő legyen a kezelője az amúgy nem létező örökségnek. Vajon hol húzódnak e közösség – tudniillik a Fideszé – értékrendjének határai?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nehidd El
2021. február 21. 11:27
Valamelyik Soros-droid tudna nekem egy linket egyetlen elfogadott ajándékozási szerződéshez, amelyen rajta van Kósa aláírása? Mert hivatkozzák egymást körbe-körbe a ballib médiában, de eredeti dokumentumot én nem találok. Nem csak az aláírásra, hanem az egész dokumentumra lennék kíváncsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!