Hamarosan indul a Kamatmentes Újraindítási Gyorskölcsön

2021. február 11. 15:16

A cél az, hogy a magyar kis- és középvállalkozások is részt vegyenek a gazdaság újraindításában.

2021. február 11. 15:16
Varga Mihály
Facebook

„A 10 millió forintos, 10 éves futamidejű kamatmentes hitel törlesztését csak három év múlva kell megkezdeni. A felvett összeget a vállalkozások bérekre, járulékokra, rezsire, működési költségre, készletfinanszírozásra is felhasználhatják. A hitelprogram keretösszegét a kormány 100 milliárd forintban határozta meg”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
teljesenertelmetlen
2021. február 11. 18:49
OK. Mik a feltételek?
Menhetten
2021. február 11. 18:43
Amíg a fidesz van hatalmon, addig folytatódni fog Magyarország és a magyar bérek leszakadása Európától. Vakítják a parasztot, hogy nő a bére, miközben ez csupán infláció, amit jól mutat, hogy euróban számolva alacsonyabbak ma a magyar bérek, mint 10 éve! Ezért húzott el a francba tőlünk az összes régiós ország. Misi mitől várjuk a magyar versenyképesség javulását? A rossz euró-forint árfolyam kivégzi a magyar nemzetet, mind a bérből és fizetésből élők kénytelenek több forintot elkölteni a kormány és az mnb nemzetáruló politikája miatt. Azon magyarok akik meg állampapírokat vásárolnak jól át vannak verve, mert szinte semmit sem kamatozik a pénzük, de közben meg az infláció még a tőkéjüket is erodálja. Az mitől jó a magyar versenyképességnek, hogy a magyar gazdaságban nincs verseny, hanem arra méltatlan, tehetségtelen, a hatalom kiszolgálóinak utaljátok a közpénz milliárdokat és az EU támogatásokat? Egyszerű példa, orbán agybaja a foci. Hol van b+ versenyképesség a magyar fociban? Dől bele a közpénz a TAO-ból is és nincs értékelhető magyar játékos amelyet hazai futball akadémia nevelt volna ki. Közpénzből fizetitek a futballistákat. Normálisak vagytok? Milyen versenyképességről beszéltek ti? Éppen hogy megöltétek a versenyt minden szektorban Magyarországon. 11 évetek volt, most meg vakaróztok, hogy így nem jó, meg úgy nem jó. Ha még 100 évig lennétek akkor is ez lenne, mert orbán képtelen kinőni az óvodás hülye gyerek szerepéből és ti meg, mint fidesz, meg kormány képtelenek vagytok párton belül beinteni nekik. Mert hülyék vagytok! Versenyszellem meg a fidesz... Két különböző fogalom abban a pártban, ahol 30+ éve orbán kapirgál a trágyadomb tetején és nem enged oda senkit...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!