Demeter Szilárd és Gina Carano közös sorsa

2021. február 14. 14:39

Az eset szinte szóról szóra megismétlődött.

2021. február 14. 14:39
Apáti Bence
Magyar Nemzet

„Demeter Szilárd elleni offenzívára a legtöbb liberális néha egészen biztos büszkén emlékezik vissza, majd elégedetten és boldogan kortyolnak egy finom borból, és bár tudják, hogy a főigazgatót csak csalafinta trükkök százaival támadták meg, azonban nem érdekli őket a hogyan, kéjes örömmel nyelik le az ízletes nedűt.

Olyanok ők, mint azok a vadászok, akik Afrikában egy autó tetejéről szoktak ritka, nagy sörényű hímoroszlánokra lövöldözni, persze csak azután, hogy az állatokat harminc helyi önkéntes kiterelte eléjük, pontosan a megfelelő helyre, majd büszkén fényképezkednek az orvul megölt, tőrbecsalt és kiterített ragadozó tetemével.

Persze adódik a kérdés, hogy mindezt miért elevenítettük fel, miért téptük fel a fájó sebeket?

Nos azért, mert az eset szinte szóról szóra megismétlődött.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
holder
2021. február 14. 19:28
Carano = Demeter. C kategóriás "futottak még" média celebek. Uff. Off.
MayorAnna
2021. február 14. 17:10
Szeretném látni/hallani/olvasni a cáfolatát a nemzeti szocialisták igazságának, miszrt A munka szabaddá tesz... Mer', ha ez egy náczi szöveg-úgy a nadrágviselet is náczi-így üldözendő. anyabaszók!
szóda
2021. február 14. 16:50
Amíg ember lesz a földön, addig a holokauszt szentségére való hivatkozás lesz a legerősebb fegyver a baloldal kezében. Mindenkor bevethető és tehetetlen vagy vele szemben.
koronaszepe
2021. február 14. 16:23
Demeter mint oroszlán? Ki volt a 30 helyihülye, aki kiterelte? Ezt a csávót nem lehet komolyan venni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!