Befizetek a város kasszájába 300 ezer forintot

2021. február 19. 14:10

Tisztelt fidesz-vezetők! Hajlandó vagyok jó példával elöljárni, ahogy 3 éve folyamatosan. Tessék követni!

2021. február 19. 14:10
Márki-Zay Péter
Facebook

„A vásárhelyi Fidesz kedves figyelmességként felajánlotta, hogy JÁRJAK ELŐTTÜK a városnak tett felajánlással – ezt a mai napon elfogadom és még a mai napon befizetek a város kasszájába 300 ezer forintot. Megyek előre, de akkor elvárom, hogy kövessenek! A vásárhelyi fideszesek eddig arról voltak ismertek a városban, hogy a város pénzén repkedtek családi útjaikra, a város pénzén étkeztek a helyi vendéglátós éttermében, a város pénzén mosatták autóikat, fagyasztatták vadhúsaikat, gyártották és szállíttatták borosládáikat és boraikat, a város pénzén intézték heti bevásárlásaikat és újítottak fel házukat, trafikjukat, kerítésüket és klímájukat, és a várostól kaptak 40% kedvezménnyel másnak nem jutó eladó bérlakást.

MIKÖZBEN A VÁLLALKOZÓK ÉVEKIG HIÁBA VÁRTAK SZÁMLÁIK KIFIZETÉSÉRE, MI VÁSÁRHELYEN ÉVEKEN ÁT FIZETTÜK AZ ORSZÁG LEGMAGASABB ÉPÍTMÉNYADÓJÁT. Most, amikor a városvezetés nem kivesz a közösből, hanem betesz oda, a Fidesz továbbra is a város ellehetetlenítésén dolgozik: aláírások, engedélyek, egyszerű hivatali válaszadás megtagadásával akadályozza a fejlesztéseinket, adóbevételeink elvonásával a működésünket, vállalkozók lebeszélésével a beszerzéseinket és az önkéntes támogatásunkat is. Abban bíznak, hogy ha kivéreztetik és ellehetetlenítik Hódmezővásárhelyt, akkor a lakosok végül visszaszavazzák a tolvajokat.

Hölgyeim és uraim! Tisztelt fidesz-vezetők! Ha már Önök rajtam kérik számon a város támogatását, hajlandó vagyok jó példával elöljárni, ahogy 3 éve folyamatosan. Tessék követni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. február 21. 09:10
szégyeld az a mocskos pofád! ez a pénz annyi mint egy kis nyugdíjasnak 3 Ft! ne hülyitsd a népet!
Paskai
2021. február 20. 10:36
És kiveszel 30 milliót?
bagira
2021. február 20. 02:38
Morzsát vissza teszi.
Paprika
2021. február 19. 21:21
Csak óvatosan a rágalmakkal, mert eddig még minden pert elvesztettél és azt a város fizette, sok jót csináltál már a városnak ugye te kis szélhámos, volt kinek meg szólalni te adócsaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!