Szép, hogy végre a szociális dolgozókat legalább szavak szintjén elismerik

2021. január 02. 12:49

Áder János köztársasági elnök újévi köszöntőjében a szociális intézményekben dolgozók hősies munkájáról beszélt, teljesen indokoltan.

2021. január 02. 12:49
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Áder János köztársasági elnök újévi köszöntőjében »a szociális intézményekben dolgozók hősies munkájáról« beszélt, teljesen indokoltan. Szép szavak és szép, hogy végre a szociális dolgozókat legalább szavak szintjén elismerik, a Miniszterelnök ezt többször elmulasztotta.

Mivel Áder János szavai igazak és a szociális dolgozók munkája a 2020-as évben hősies volt fölmerül a kérdés, hogy ez a hősies helytállás miért nincs megbecsülve?

Ez a hősies helytállás miért nem érdemelt egyszeri 500 ezer forintos bérkiegészítést? Miért nem érdemelt valós bérrendezést? Ha volt idő és energia a szociális törvény módosítására erre miért nem volt? A 2021-es év részben arról kell, hogy szóljon, hogy Magyarország elkezdje megbecsülni azokat az embereket, akik gondoskodó munkát végeznek.

Én ezért fogok idén is dolgozni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tehetős Totó
2021. január 03. 06:24
Ha így folytatod a vagyon herdálást, még te is rájuk szorulhatsz....
bagira
2021. január 02. 23:28
Januárban megkezdi a kormány a 13. havi nyugdíj fokozatos visszaépítését Megkezdi a kormány a 13. havi nyugdíj fokozatos visszaépítését: 2021 februárjában plusz egyheti, 2022-ben további egyheti, 2023-ban ismét további egyheti, 2024-ben pedig már plusz egy teljes havi nyugdíjat kapnak majd a nyugdíjban és a nyugdíjszerű ellátásban részesülők .
ThunderDan
2021. január 02. 18:25
Te Petike! Nézzél má rá, mennyit keres most egy orvos, és mennyit keresett, amikor legutóbb kormányoztatok! (Igen, indokolt a többes szám második személy: egybenőtt, ami egybe tartozott.)
B_kanya
2021. január 02. 17:43
"Ez a hősies helytállás miért nem érdemelt egyszeri 500 ezer forintos bérkiegészítést? " Ezt mondjuk a Pesti úti idősotthon alkalmazottaitól kellene megkérdezni, akiket még tavalyelőtt decemberben kirúgott hentesgeri...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!