Ment sportra és egyházakra...

2021. január 14. 12:12

Orbán emberemlékezet óta nem látott mértékben adósította el az országot

2021. január 14. 12:12
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Orbán emberemlékezet óta nem látott mértékben adósította el az országot. Más kormányok is eladósodnak válság idején, de ők a felvett kölcsönt az embereknek adják. És Orbán? Megemelte a nyugdíjakat? Nőtt a család támogatás? Nőtt a munkanélküli segély? Korszerű laptopokat kaptak a tanárok, diákok? Könnyített talán egy kicsit is az elmúlt hónapokban a legnagyobb bajba került magyarok mindennapjain? A válasz nem, nem, nem és nem.  

Akkor mire ment el az az irdatlan mennyiségű kölcsön? Ment sportra és egyházakra, ment barátoknak, rokonoknak és ismerősöknek. Nincs még egy kormány a világon, amely a válság közepén az országát a saját klientúrájának kistafírozása érdekében adósította volna el. Végtelen szomorúsággal írom ezeket a sorokat. Felháborít a gátlástalanságnak ez a foka. 2022 után helyreállítjuk a kormányzás becsületét. Nekik pedig minden fillérrel el kell számolniuk!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. január 15. 13:02
KUSS! HÜLYEÁLLAT DOBREVPICSA! HÚZZ EL A JÓKÚRVA ANYÁDBA!
Parm
2021. január 15. 08:44
Hogy az IMF egykori helytartóiról ne is beszéljünk. Kivonult Ferihegyre a diszszázad, ha egy IMF-osztályvezetőhelyettes méltóztatott eljönni a következő törlesztőrészletért. Azt is ti intéztétek.
Parm
2021. január 15. 08:39
Hazug ribanc. Sokan emlékeznek még rátok, mennyire adósitottátok el az országot 1989 előtt. A z arcátlan kurva bolsevik anyádat.
Ernie Pantuso
2021. január 15. 05:49
Legalább nem ellöpta mint te meg a férjed! Remélem lógni fogtok mindketten.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!