Lófej mindannyiunk ágyában

2021. január 18. 13:31

A világot jelenleg uraló techcégek jogállami biztosíték nélkül bárkit lekapcsolnak.

2021. január 18. 13:31
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Ez az eset egy lófej mindannyiunk ágyában, ami megmutatja, hogy a világot jelenleg uraló techcégek jogállami biztosíték nélkül bárkit lekapcsolnak. Ha ezt megtették az amerikai elnökkel, akkor bárkivel megtehetik, aki éppenséggel nem alkalmazkodik a platformok alapelveihez, ehhez nincs szükségük bírósági döntésre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2021. január 19. 06:11
Csaxolok : Ők írják azt amit ők jognak titulálnak. A demokrácia már nem számít. A "joguralom " , cinizmus a részükről.
masikhozzaszolo
2021. január 18. 17:06
Az, hogy a közpolgár rámászik a sárga légypapírra, és óránként közzéteszi hol van, mit csinál, képpel, hanggal, az a saját nárcizmusa. Tegye. De hogy ennek bedől egy egészségügy, oktatás, kereskedelem, hatóság-ok, stb. az agyrém. Gondolom, a Vaskupola, és a Leopárdok tűzvezetése is majd a FB-n megy. Emlékszünk arra az esetre Amerikában, amikor a Gugli alkalmazás Fittness app-jával lekövették Afganisztánban az amerikai katonákat. Mert a katonák is onnan vették a személyi edzéstervet, és fényképezgettek. Régen nálunk őrségben nem lehetett rádió, cigaretta, tűzgyújtó szerszám. Most meg már remélem okostelefon se. Meg telefon se. Ha az őr be akart szólni az őrszolgálatnak, mert rosszul lett stb. lőtt egyet. És kijöttek hozzá.
Gullwing
2021. január 18. 16:09
Bandika, téged is letilthatnak?! Hol van már a betyárbecsület.
írmag
2021. január 18. 15:32
"Ez az eset egy lófej mindannyiunk ágyában", idézted a keresztapából Schiffer, de akkor emlékezned kell arra is, hogy "hiszen nem vagyunk mi kommunisták", mondta Don Viktor Corleone. Ráadásul még egy világjárvány és annak védekezésének szerveződése is beleszól az életünkbe, sőt annak elhárítását meg kommunista alapon (= hatalomra törés) próbálják hazug hangulatkeltéssel is befolyásolni. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!