Magyarország megnyerte az uniós küzdelmeket

2020. december 10. 19:40

Belementek a németek által kidolgozott kompromisszumos tervezetbe a tagállamok vezetői.

2020. december 10. 19:40
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Magyarország megnyerte az uniós küzdelmeket, belementek a németek által kidolgozott kompromisszumos tervezetbe a tagállamok vezetői.

Röviddel az erről szóló tárgyalások kezdete után az Európai Tanács elnöke, Charles Michel a Twitteren közölte: sikerült megegyezniük a tagországok állam- és kormányfőinek az új hétéves költségvetés és a koronavírus gazdasági következményeinek enyhítését segítő helyreállítási alap feltételeiről.

Mint arról már tegnap este is tudomást szereztünk, a megszületett végső megállapodás garantálja, hogy a feltételrendszert csak a támogatásokhoz közvetlenül kapcsolható ügyekben alkalmazzák, illetve hogy mielőtt hatályba lépne, a tagországok egyfajta "előzetes normakontrollt" kérhetnek arról az Európai Bíróságon. A mostani számítások szerint ez nagyjából két évvel tolhatja el a rendszer hatályba lépését. Magyarán nem lehet politikai nyomásgyakorlási eszközkönt használni a mechanizmust, a magyarok és lengyelek célt értek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szuverén maffiaállam
2020. december 10. 23:29
Dani, a Fradi tök simán zúgott ki az európai ligából. Pocsék a magyar foci, minek örülsz?
balbako_
2020. december 10. 21:07
Megszolgálták a karácsonyi pihenőt. (Ámbár a járvány miatt Orbánnak és csapatának abból is csak kevés jut)
Pipas2
2020. december 10. 20:26
Jó magyarnak lenni ha Allamférfi vezeti a mi miniszterelnökünk, Orbán Viktor! Hajrá Magyaroszág hajrá Magyarok!
vip era
2020. december 10. 20:23
Igen, igen ,a pária,kiközösített,jelentéktelen Orbán Viktor megint nagyot játszott. Egy hetes párral a kezében nyerte a partit. Zseniális! Láthatatlanként úgy szeretném hallani a libsi megmondó emberek zártkörű beszélgetését.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!