Stop propaganda!

2020. november 03. 15:16

Ahogy mondani szokták, ha nem látnám, nem hinném el!

2020. november 03. 15:16
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A »Híradó« lassan már tényleg nem tud lejjebb süllyedni a kommunista propagandát idéző tudósításaiban. Tegnap egy szerencsétlen gimnazista csillogó szemmel mondott hálát a néphadsereg hős katonáinak, hogy azok kifertőtlenítették a szünetben az iskolát. Ezért nagyon megnyugodva tudtak újra iskolába jönni.

Ahogy mondani szokták, ha nem látnám, nem hinném el!

Amúgy kb. 70(!) iskolát fertőtlenítettek a sok ezerből a katonák. Ennek is tisztán propaganda céljai voltak, mert  tudományos evidencia, hogy a vírus egyszerűen nem marad fertőzőképes 3-4 napnál tovább. Így természetesen elég lett volna a szünet végét megvárni, addigra garantáltan egyetlen vírus sem maradt volna az épületben.

Az más kérdés, hogy ez az iskola sem lesz sokáig vírusmentes: a tudósításból az is látszik, hogy nem hogy az osztálytermekben, de még a folyosón sem hordja a maszkot a tanulók többsége...

STOP PROPAGANDA!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silenceCZ
2020. november 04. 07:19
" Így természetesen elég lett volna a szünet végét megvárni, addigra garantáltan egyetlen vírus sem maradt volna az épületben." Azt, hogy lyukas zokni uszító bolsevik szar, azt tudjuk. Viszont állatorvos létére ezt leírni... komolyabb a baj, mint túldimenzálat politikai ambíciók.
kunfia
2020. november 03. 17:45
Orbánéknak mondhatod... Ezek olyan hülyék,hogy azt nem voltak képesek év elején fölfogni,hogy a maszk nem káros! Vezérünk ráolvasással küzd a vírus ellen. Vudu Viktor jobban teljesít!
civis72
2020. november 03. 17:43
lyukas zoknis faszkalap azt szeretné , hogy róla szóljanak a hírek
Kanmacska
2020. november 03. 17:39
Hülye vagy, Hadházy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!