Nincs szó semmilyen háttérhatalomról

2020. november 20. 13:19

Orbán megint hazudik, az európaiak elsöprő többsége akar jogállamisági garanciákat.

2020. november 20. 13:19
Molnár Csaba
MTI-OS

„Az Európai Parlament legfrissebb felmérése szerint az uniós polgárok 77%-a kapcsolná össze a támogatások kifizetését a jogállamisági garanciákkal. A magyar emberek 72%-a szerint is szükség van erre az intézkedésre.A Demokratikus Koalíció szerint újra bebizonyosodott, hogy Orbán hazudik, amikor másra próbálja hárítani a felelősséget. Nincs szó semmilyen háttérhatalomról, gyíkemberekről, vagy más kitalált ellenségképről.

Az Európai Unió meg akarja akadályozni, hogy Orbán tovább lopjon, és ezzel nemcsak a magyarok, hanem az európaiak döntő többsége is egyetért. Orbánnak végre szembe kellene nézni a kijózanító valósággal: ócska propagandáját sem a magyarok, sem az európai polgárok nem hiszik el. Ideje lenne elfogadnia, hogy jogállamisági garanciák lesznek, és ezen semmilyen hitvány zsarolás nem változtat.

dr. Molnár Csaba,a DK ügyvezető alelnöke, EP-képviselője”

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hunyadi vasökle
2020. november 23. 07:49
Elolvastam, rá is nyomtam egy like-ot, de azért van egy kérdésem: Azt irod: "...hiszen az a demokrácia alapja" Mi a demokrácia? Mondanál-e egy, csak egyetlen országot ezen a Földön, ahol demokrácia van?
akiaki
2020. november 21. 14:33
hol volt eddig ez a majomarcú?
NTLLK
2020. november 21. 14:22
"az európaiak elsöprő többsége akar jogállamisági garanciákat" Hát persze, csak mondjátok már meg végre, hogy mi az???!
Béna Géza
2020. november 21. 11:08
No te pöcs jó ezer évvel ez előtt is arra pedáloztak hogy a magyarokat le söpörjék a térképről , napjainkban ez semmit nem változott sőt úgy számolják hogy 2030-ra nem lesz aki megszólal magyarul a Kárpát medencében, ugye vágod te rohadék!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!