Nincs mire várni

2020. november 06. 17:06

Ami jelenleg folyik, az még csak nem is emberkísérlet, hanem teljesen tudatos, szisztematikus emberáldozat.

2020. november 06. 17:06
Antoni Rita
Antoni Rita
Facebook

„Az államtól hiába várjuk a védelmet – de ez nem jelenti azt, hogy ami szabad, az kötelező is. Most már az ismeretségi körömben betegszenek meg sorra emberek, és a halottak is nevet, arcot öltenek (többüktől csak egy ismerős választ el). Ezért úgy döntöttem, hogy holnaptól otthon maradok, és addig ehhez tartom magam, amíg nem megy jelentősen lejjebb a napi esetszám. Nekem sem jár áldozatok nélkül, de tudom, hogy így is privilégium, hogy megtehetem. Azt javaslom, hogy aki teheti, szintén maradjon otthon – ezzel védjük azokat is, akik nem tehetik meg. Én ebben a helyzetben ezt tartom felelős viselkedésnek azok részéről, akiknek valamilyen szinten van választásuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dorset Naga
2020. november 07. 15:31
a lélegeztetőgépek felügyeletét másképpen kell értelmezni, főleg ebben a kritikus helyzetben- Vannak olyan olyan fejlettnek nevezett országok ahol Lélegeztetőgép sem jut mindenkinek.
reflex2
2020. november 07. 14:22
Te hogy csinálnád?
tóth mária
2020. november 07. 12:35
Ki ez a SENKI?
Dorset Naga
2020. november 07. 11:39
Fölpörgetett benneteket a valóság, nyomorultak. Pedig semmi nem változott, ezt a vírust a halálozási statiszikákban nem lehet majd kimutatni. Sőt a kijárási korlátozások következményeként akár még csökkennek is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!