Matolcsyékat számon fogjuk kérni mindenért

2020. november 02. 11:59

Ennek a felelőtlen viselkedésnek meg lesz a böjtje.

2020. november 02. 11:59
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„Az uniós beszerzési közlöny értesítése alapján a Magyar Nemzeti Bankhoz tartozó MNB-Ingatlan Kft. mintegy 740 millió forintot szán különböző festmények vásárlására. Matolcsyék egyébként már korábban is több ízben vásároltak nem kevés pénzért különböző műalkotásokat.

A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő, hogy miközben az országot egyre súlyosabban érinti a koronavírus-járvány okozta gazdasági válság, Matolcsyék még mindig festményekre szórják a pénzt. Mi, európai magyarok úgy látjuk, nem most van itt az ideje a luxuskiadásoknak, miközben magyar családok, vállalkozások mennek tönkre, emberek kerülnek utcára, a válságkezelésre pedig gyakorlatilag semmi sem jut. Ennek a felelőtlen viselkedésnek meg lesz a böjtje, Matolcsyékat pedig számon fogjuk kérni mindenért.”

(MTI-OS)

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
linkeloe
2020. november 03. 00:04
Ez az Feri! Le kell tépni a körmét a Matolcsynak, a csökkenő államadósságért, inflációért, az államkötvények alacsony kamatszintjéért! A kifizetett IMF hitelért! Akkor majd megsimogatnak NYC-ből.
celoke
2020. november 02. 22:36
Korrupt mocskos áruló sorosista banda, Degenerált Kretének hordája, nem fogtok ti már számon kérni senkit. Majd egymást fogjátok számon kérni 2022-ben az újabb verés miatt, amit kapni fogtok. 2022-ben is ikszelünk, és nektek reszeltek végleg. Fejjel előre a pöcegödörbe való rohadékok, élén egy bukott kurva diktátorral és az élősködő zsírdisznó bolgár tehenével. A magyar közélet szégyenei. És még enyhén fogalmaztam.
Flagellator1974
2020. november 02. 22:03
Lopják az áramot és még nekik áll feljebb. Patkányok.
teljesenertelmetlen
2020. november 02. 19:34
Fenyegetünk? Fenyegetünk? Mocskos bolsevik banda! És még ti pofáztok jogállamiságról?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!