Ki meri kétségbe vonni a Szakértelmet?

2020. november 11. 11:21

A baloldal járványügyi szakértője tíz éve nem rendelkezik orvosi engedéllyel.

2020. november 11. 11:21
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Vasarnap.hu

„Falus Ferenc alkotta meg a 2010-es évek talán legletaglózóbb szociográfiáját. És most kiderül, hogy a baloldal járványügyi szakértőjének, aki az ATV stúdiójában is maszkban nyilatkozik – csak hogy még véletlenül se értsünk meg egyetlen szót se a mondataiból  –, aki hű társa Hadházynak, amennyiben gazdaságos, olcsón megfizethető Sub Zerókat akarunk látni 12-es karikánál, hírműsorokban – és aki tavasszal is elmondta, hogy Orbán nyilvánvalóan felkészületlen, hogy a második hullámot vizionálja október-novemberre, hiszen ezt senki sem tudhatja, aki már márciusban összeomlást várt, szóval ez a figura 10 éve nem rendelkezik orvosi engedéllyel.

Hát számít ez, emberek? Talán azt gondoljátok, hogy a Szakértelem – főleg egészségügyi értelemben – papírokhoz, engedélyekhez meg egyebekhez kötött? Mi lesz a következő, majd Lengyel Lászlót és Kéri Lászlót akarjátok felelősségre vonni azért, mert újszerű politikai tanácsaik utoljára 1993-ban voltak, azóta ugyanazokat díszítettek fel más jelzőkkel, egyébként balos stúdiókban és lapokban hápognak? Talán majd azt is felemlegetnétek, hogy használhatatlan ötletekkel látják el az ellenzéki erőket, mert a barna eső óta maximum hátrafelé haladtak?Milyen tisztelete ez a Szakértelemnek?!

Ezeken lovagoltok? Amit a vaksi szemetekkel láttok? A süket fületekkel hallotok? A tompa agyatokkal gondoltok? Azt hiszitek, fölértek a nagy célok igazságaihoz?! Aki bennük nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki bennük nem bízik, az a fényes jövőben sem bízik. És aki a boldog, fényes jövőben nem bízik, az áruló. A Szakértőket nem papírok teszik azzá, amik, hanem baloldali status quók.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2020. november 11. 18:29
Jó, nem rendelkezik engedéllyel, viszont iszonyúan liberális.
rókabácsi
2020. november 11. 17:38
na ezek a SZARÉRTŐK!
neeskens
2020. november 11. 13:08
Hát lehet, hogy a Korózs, a Falus meg a Bangóné hülye mint a seggem. De nem ők mondták, hogy mindenkit meggyógyítunk, nem ők jelentették ki, hogy a kórházi kapacitások végtelenek, nem ők engedélyeztek 20 ezer fős meccset konkrétan akkor, amikor a napi halálozás már napi 100 fő felé tartott. Sőt nem ők voltak azok sem, akik egészen a legutóbbi napokig azt hangoztatták, hogy értelmetlen a pedagógusokat, egészségügyi dolgozókat gyorstesztekkel szűrni. Ennek a felelőssége mind a kormánypárté és személyesen a miniszterelnöké.
nyugalom
2020. november 11. 12:57
kóros tanacsadoja titokban? Az afganroma timi kepzett kém, Athinaval egyutt! Jo kis csapat! Csk nehogy ok dontsenek valamikor a sorsunkrol!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!