Sok baj van a világban

2020. október 31. 15:28

Ha Istent nagyon szeretjük, akárcsak a jó hajósnak akinek minden szél jó, nekünk is minden a javunkra fog válni!

2020. október 31. 15:28
Böjte Csaba
Facebook

„Sok baj van a világban, – így igaz – itt van a koronavírus járvány, honnan jött, mit hoz és mit visz, ki a felelős nem tudjuk! Mint Isten papja én ehhez nem tudok hozzászólni, de azt teljes meggyőződéssel mondhatom: ha Istent nagyon szeretjük, akárcsak a jó hajósnak akinek minden szél jó, nekünk is minden a javunkra fog válni! Mert ha őszintén szeretünk, bármi történik az életünk beteljesüléséhez, Teremtőnk a felénk kitárt karjai közé repít!

A kudarcok, a fájdalmas, rossz dolgok alázatossá, szerénnyé tesznek, és ilyenkor vigasztalást, erőt, gyógyulást keresve bújunk Istenünkhöz! Ha jól mennek a dolgok és sikereink, eredményeink vannak, akkor örömünkben hálát adunk, a Szentháromságot dicsőítve keressük Istenünket!  Ezért ne a félelem, hanem csak ís a szeretet vezesse döntéseinket, lépéseinket! Élő hittel, Csaba t.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemaztmondták Feri!
2020. november 10. 22:23
Dehogynem szórakoztatsz! Istenit kacagtam a segglyuk mániádon... :DDD Csak az nem világos, mit nyelvelsz? Az enyém körül...
mokány
2020. november 01. 21:29
Gott mit uns.
még fokozza
2020. november 01. 07:31
A medvéket is szeretni kellene. Ha megeszik a hűtődből a jégkrémet nem kell mindjárt kilövetni. Vegyél másik jégkrémet.
pemete jakab
2020. november 01. 05:41
"Sok baj van a világban" És azt nem is olyan sok ember okozza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!