Hé! Hol a karhatalom?

2020. október 09. 10:59

Ők tragédiaként adják elő a folytatásos darabot, a közönség zöme viszont egy gyermeteg kabaréfolyamot lát.

2020. október 09. 10:59
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Már ott sántít a színinövendékek hetek óta tartó fesztiválja, hogy még a produkciójuk műfajában sincs egyetértés. Ők tragédiaként adják elő a folytatásos darabot, a közönség zöme viszont egy gyermeteg kabaréfolyamot lát. (Utóbbit erősítette meg Gulyás Gergely miniszter is a tegnapi Kormányinfón: »A blokádot szervező hallgatók akciója a szórakoztatóipar körébe tartozik«.)

A fesztivál tegnapi napján először a színművészeti egyetem Vas utcai körbepingált, -szalagozott bejárata volt a helyszín, ahol elszánt forradalmárt alakító hallgatójelöltek állták útját a munkahelyére érkező „illegitim” kancellárnak – igaz, rögvest felajánlották, hogy az aláírásra váró fizetési listákat szívesen kihozzák neki az utcára. (Érdekes, ha nem fogadják el az új kancellárt, hogyan várhatják el tőle, hogy bért fizessen?)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanmacska
2020. október 09. 20:35
Jav: akik
kunfia
2020. október 09. 19:09
Ne izgulj,Pilhál,Orbán már ideges,hamarosan jön a karhatalom!
simonvitéz
2020. október 09. 16:35
Hol a karhatalom?!Hát Novák Elődöt faggatja!
atila68
2020. október 09. 12:37
Amíg kint az utcán bohóckodtak és viselték hősiesen a diktatórikus karhatalom agresszióját, hátul besunnyogott két melós szaki kikötötték a gázt, és a villanyt, valamint elzárták a a bejövő vízvezetéket, majd távoztak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!