Gyurcsány emberei már az áramot is lopják

2020. október 17. 09:35

A számlát pedig mi fizetjük!

2020. október 17. 09:35
Fidesz Budapest
Facebook

„Áramlopáson kapták a DK önkormányzati képviselőjét, Borka-Szász Tamást a VII. kerületben. Erzsébetváros önkormányzatát ma reggel megszállták a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai, akik számítástechnikai eszközöket foglaltak le a képviselő hivatali irodájában. Borka-Szász állítólag saját magának állított elő »netes pénzt«, kriptovalutát egy speciális számítógéppel, amelynek óriási áramfelvétele van. A számlát pedig, olybá tűnik, az önkormányzattal fizettette meg. Úgy tudjuk, az elmúlt időszakban az önkormányzatban elektromos tűzeset is történt, ami összefüggésben lehet az áramrendszer túlterheltségével. Számtalan még a nyitott kérdés, például Niedermüller polgármester tudott párt és képviselőtársa ügyködéséről? Ahol hatalomra kerül, az antiszemitákkal összefogó baloldal ott folytatja, ahol 2010-ben abbahagyta. Gyurcsány emberei már az áramot is lopják. A számlát pedig mi fizetjük!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2020. október 17. 22:14
A lopás náluk lételem és kényszer.
BőröndÖdön
2020. október 17. 18:25
Ti csak az országot rabolgatjátok,immmáron tíz éve...
B_kanya
2020. október 17. 18:21
" Gyurcsány emberei már az áramot is lopják." De nem "már". Emlékezzünk libajnai rezsicsökkentésére - "rosszul" kötötték be a villájába az áramot, kirúgták a villanyszerelőt meg a leolvasót... X év után, ki tudja hány millióval kevesebbet számlázva.
krotak
2020. október 17. 18:04
Szerintem áramot az lop, aki a fővezetéket a mérőóra előtt megcsapolva, illegálisan jut energiához. A faszi nem áramtolvaj, hanem piti csaló. Hegesztőtrafót használva elégethetem egy lakás kis keresztmetszetű vezetékeit. Hogy ezt egy számítógéppel is meg tudom csinálni, annak annyi a valószínűsége, mint hogy a tehénszar élére esik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!