Dühítő és elszomorító, ami Európában történik!

2020. október 29. 22:26

A tolerancia, az elfogadás nem arról szól, hogy mindent elfogadunk a másiknak.

2020. október 29. 22:26
Karaffa Attila
Facebook

„Dühítő és elszomorító, ami Európában történik! 

Franciaországban a templomban gyilkolnak, Lengyelországban megrongálják a templomokat. A halál kultúrája utat akar törni magának. Nekünk, Hunyadi, Dobó, Rákóczi leszármazottainak kell helytállnunk. Meg kell védeni családjainkat, nemzetünk örökségét, hazánkat, testvéreinket, és ha kell újra és újra az európai kultúrát!

Időben kell felismerni a gonosz jövetelét és megálljt kell parancsolni neki. Nem, nem, soha! Nem aludhatunk meg, nem engedhetünk! A tolerancia, az elfogadás nem arról szól, hogy mindent elfogadunk a másiknak. Egyértelművé kell tenni a keresztény értékeket és azok fontosságát meghagyva a másként gondolkodók szabad véleménynyilvánítását. De nem feladva saját értékeinket, mert könnyen Franciaország vagy Lengyelország sorsára jutunk. 

Keresztény és magyar gyökereink erőt adnak nemzetünknek. Nem elavult, ódivatú gondolkodás ez, hanem a jövő ifjúságáról való gondoskodás. 

Őrzők, ébredjetek!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lewdberg
2020. október 31. 01:44
ki ez a dagadt geci a tested védd először inkább
zakar zoltán béla
2020. október 30. 10:38
Pont!
Szuverén maffiaállam
2020. október 30. 09:27
Európa illiberális, türksimogató, félázsiai ellenségei legalább ilyenkor maradjanak csöndben!
Vakfolt
2020. október 30. 00:28
"Franciaországban a templomban gyilkolnak, Lengyelországban megrongálják a templomokat. A halál kultúrája utat akar törni magának. Nekünk, Hunyadi, Dobó, Rákóczi leszármazottainak kell helytállnunk. Meg kell védeni családjainkat, nemzetünk örökségét, hazánkat, testvéreinket, és ha kell újra és újra az európai kultúrát! Időben kell felismerni a gonosz jövetelét és megálljt kell parancsolni neki. Nem, nem, soha! Nem aludhatunk meg, nem engedhetünk! A tolerancia, az elfogadás nem arról szól, hogy mindent elfogadunk a másiknak. Egyértelművé kell tenni a keresztény értékeket és azok fontosságát meghagyva a másként gondolkodók szabad véleménynyilvánítását. De nem feladva saját értékeinket, mert könnyen Franciaország vagy Lengyelország sorsára jutunk. Keresztény és magyar gyökereink erőt adnak nemzetünknek. Nem elavult, ódivatú gondolkodás ez, hanem a jövő ifjúságáról való gondoskodás. " A srác alapvetően jószándékúan ment bele a dologba, de ez a fogalmazvány.. ilyen önalázó picsogás. Nem magyarázkodsz, nem relativizálod amit értéknek gondolsz és nem siránkozol. Fogalmazd át valami ilyesmire: "Európa oda jutott, hogy Franciaországban a templomban gyilkolnak, Lengyelországban megrongálják a templomokat. A halál kultúrája tör utat magának. Mi, Hunyadi, Dobó, Rákóczi leszármazottai helyt állnunk és jövőt mutatunk. Megvédjük családjainkat, nemzetünk örökségét, hazánkat, testvéreinket! Időben felismerjük a gonosz jövetelét és megálljt parancsolnunk neki. Nem alkudunk, nem engedünk! A tolerancia, az elfogadás nem erről szól. A keresztény értékek fontosak, a másként gondolkodóknak a szabad véleménynyilvánítás mellett tisztelniük kell. Nem adjuk fel a saját értékeinket! Keresztény és magyar gyökereink erőt adnak nemzetünknek. Ez a gondolkodás gondoskodik a jövő ifjúságáról." Egyből pofásabb lett!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!