Magyarország legismertebb turisztikai márkaneve

2020. október 02. 19:39

Bár a gazdaságélénkítés állami feladat, Budapest mégis mentőcsomaggal segíti a helyi vállalkozásokat.

2020. október 02. 19:39
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Magyarország legismertebb turisztikai márkaneve: Budapest. Éppen ezért elengedhetetlen a szakmai összefogás az ágazat legfontosabb szereplői között. A hivatás- és üzleti turizmus fellendítése érdekében október 2-án megállapodást írtunk alá: a Magyar Turisztikai Ügynökség, a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány, a Magyar Kongresszusi Iroda, valamint Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapest Fesztivál- és Turisztikai Központ összefogása nagyon előremutató és biztató lépés a szektorban. Bár a gazdaságélénkítés állami feladat, Budapest mégis mentőcsomaggal segíti a helyi vállalkozásokat. A turisztikai vállalkozások ingatlanbérleti díját 70 százalékkal, a teraszok után fizetendő díjat 90 százalékkal csökkenti a Fővárosi Önkormányzat szeptember és március között. A taxisok pedig 70 százalékos engedményt kapnak a jövő évi drosztdíjból.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2020. október 03. 14:55
"Bár a gazdaságélénkítés állami feladat" Is. Amíg idegenforgalmi adót (most az állam fizeti mag a vendégek helyett) meg iparűzési adót szedtek, a ti érdeketek és kötelességetek is, hogy ne dögöljön éhen az aranytojást tojó tyúk, meg a fejőstehén. Mert akkor nektek is felkopik az állatok. Ha azt hitted, hogy az önkormányzatnak csak azért vannak bevételei, hogy a haveroknak legyen mit szétosztogatni, akkor alapvető tévedésben vagy.
Parm
2020. október 03. 14:40
Ez megint olyan valami, amihez nem kell semmit sem csinálni. Délelőtti kávézás közben meg lehet beszélgetni, délután meg a sajtós közzé teszi. Mindenki elégeddetten hazamehet 16:00-kor.
atila68
2020. október 03. 12:50
Ez mi ez Gézám? A napi 1000 karakter a facebookon nem teljesítmény.
linkeloe
2020. október 03. 10:34
"Magyarország legismertebb turisztikai márkaneve" Amelyen csak rontani tudsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!