Több költségvetési forrást kell biztosítani az idősellátásra!

2020. szeptember 15. 17:42

Magyarország az idősellátásra a GDP-jének mindössze 0,4 százalékát fordítja, ami az utolsó előtti helyre elegendő az unióban.

2020. szeptember 15. 17:42
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„Kanász-Nagy Máté elmondta, hogy a koronavírus-járvány az idős emberek kiszolgáltatottságára is felhívta a figyelmet - márpedig Magyarország az idősellátásra a GDP-jének mindössze 0,4 százalékát fordítja, ami az utolsó előtti helyre elegendő az unióban.

Márpedig az idős emberek méltó ellátása az állam alapvető feladata, egy olyan feladata, amit most rosszul végez. Nincs más opció: több költségvetési forrást kell biztosítani az idősellátásra!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jógyerek
2020. szeptember 18. 09:33
Ungár Péter Kanász-Nagy Mátét idézi? Gigászok egymás között.
harpec
2020. szeptember 16. 11:14
A magyar eü senkit nem pelenkáz. El sem lát rendesen ha egy bizonyos kort elérsz. Sajnos tapasztalat. Minden kormány és a magyar nép együttes bűne az egészségügy helyzete.
olajfa1
2020. szeptember 16. 09:52
És? honnan vennéd el? No és kedves Ungár Péter... TE MEG NVAGY ELÉGEDVE AZ IDŐSGONDOZÁS HATÉKONYSÁGÁVAL????? MIÉRT NEM AZ IDŐSGONDOZÁS HATÉKONYSÁGÁT AKAROD NÖVELNI? MIÉRT CSAK A PÉNZT KEVESLED HOZZÁ?
Vakfolt
2020. szeptember 16. 08:20
"ami az utolsó előtti helyre elegendő az unióban" Ott baszod el, hogy folyton az unióhoz méred a pöcsöd. Jobb lenne, ha azt néznéd mink van, és hol lehet a lehetőségekhez képest a legkevesebb befektetéssel a legtöbbet lendíteni a dolgon. Nem olyan bonyolult ám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!