Mariska szenzációsan nézett ki a szülőszobán

2020. szeptember 13. 07:23

Haladni kell a korral.

2020. szeptember 13. 07:23
Czefernek Léna
Vasarnap.hu

„Amerikában régóta divat megmutatni, milyen könnyedén nyerte vissza szülés utáni alakját egy-egy celebritás, s a trend, úgy tűnik, kezd hazánkba is begyűrűzni. Ez azonban nem csupán az érintett édesanya és kisbabája testi és lelki egészségére nézve veszélyes, hanem a miénkre is. Egy átlagos földi halandó ugyanis már eleve ritkán képes elérni az áhított ideális testet (szülés nélkül is), de így, várandósság után kifejezetten övön aluli ütés ezt etalonként beállítani. Még akkor is, ha nem szívesen cserélnénk azzal a nővel, aki az edzőterem izzadtságszagát kénytelen választani a finom babaillat helyett...Nemrég reppent fel a hír, hogy egy ismert énekes felesége bombasztikusan nézett ki – másfél hónappal a szülés után. Mellékelve a fotó: vörös, testhez álló ruha és egy rövid szabadkozás, hogy mindez magától… eskü, semmit nem tett érte!

Kicsit meglepett ez az olvasat, mert Magyarországon még mindig inkább az édesanyai oldalt szokás domborítani egy-egy gólyahíres cikk mellé, de hát haladni kell a korral, no meg a külföldi celebekkel és pletykamagazinokkal, s alkalmazni a jól bevált receptet, a tuti kattintás mégsem a cuki babalábakra jön… Jó, jó, hát konzervatív ország vagyunk, eddig nem is volt divat a szülés utáni testverseny, főleg illedelmes, fehér ruhás, romantikus fotók készültek az újdonsült anyukákról. Ám mostantól eljött a tűzpiros cicanacik és dögös magassarkúk ideje!  Mindez csak azért érdekes, mert amikor Schobert Norbi provokatívan ócsárolta a szülőszobáról szerinte slamposan kivánszorgó kismamákat, egy emberként zúdult fel a közvélemény. Mert hogy nem ez adja meg egy anya értékét! És valóban nem – mint ahogy az sem, hogy milyen hamar nyeri vissza az a szegény nő a szülés előtti alakját.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. szeptember 13. 11:30
Az emberek egyre inkább egy mesterséges világban élnek, ami persze egyre függetlenebb a biológiájuktól...
nibiru
2020. szeptember 13. 07:40
Azért nem kell elengedni magát az anyukának....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!