Élőlánc a végtelenbe

2020. szeptember 06. 19:40

Ott fogjátok a ’68-as kezeket – mind a ti kezeitek…

2020. szeptember 06. 19:40
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Élőlánc a Vas utcától a Parlamentig? Miért vagytok kicsinyhitűek?

Sokkal-sokkal nagyobb a ti élőláncotok. Összeér a jelenben a BLM „aktivistákkal” Amerikában, de összeér a múlttal is, elér egészen 1968-ig. Majdnem végtelen a ti élőláncotok, ugyanis nincs semmi új, sohasem.

Ott fogjátok a ’68-as kezeket – mind a ti kezeitek…

Párizs már lángokban. Elbarikádoztátok a nanterre-i fakultást, mert elégedetlenek voltatok a körülményekkel. Úgy is, mint túlzsúfoltság, rossz felszerelés, miegyéb. Aztán hamarosan csatlakozott a Sorbonne is, és lett tüntetés, zavargás, gyújtogatás, sztrájk, s lássuk be, tényleg tűrhetetlen, hogy túlzsúfoltságban legyetek kénytelenek létezni.

Kicsit több mint húsz évvel azelőtt még nem a túlzsúfoltság volt a legnagyobb probléma. Kicsit több mint húsz évvel azelőtt a Párizst lángba borító Daniel Cohn-Benditek szülei még más gondokkal küszködtek.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 178 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Scotus
2020. szeptember 08. 09:30
Buta és álságos relativizálás a szerző részéről. Awz, hogy önnön magát és baráti körét háborús hősökkel említi egy lapon, felháborító. Nyilván eltörpül egy adott probléma, ha mellé teszünk egy nagyobbnak tűnőt. Megindulhatunk vissza az időben, a végtelenségig lehet csinálni. Nem kell sokat gondolkodni rajta és hamar nevetségessé válik ez az egész példálózás, ráadásul iszonyatosan kínos is. Az másik kérdés, hogy, akik fogékonyak az ilyesfajta, pusztán a korukból adódó felsőbbbrendűségi érzésre, azoknak ez tökéletesen meg fog felelni és felülnek a szekerére.
Pusikas
2020. szeptember 07. 17:50
A sok balos fasz azt hiszi hogy ha a dk v momentum kerül kormányra, majd velük fognak kivételezni! Lófaszt mama ! Ugyanúgy lövetik újra az összes polgárt mint 2006-ban.
makapaka2
2020. szeptember 07. 13:47
Kiváló cikk! Gratulálok hozzá!
Jabu
2020. szeptember 07. 13:05
Azt szeretném kérdezni, hogy az milyen, amikor a nemzeti és a keresztény gondolat jelen van egy színházban? Miben különbözik attól, amikor nincs jelen? Erre tudna nekem valaki értelmes választ adni? Köszönöm
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!