A nap egyik legfontosabb találkozója

2020. szeptember 11. 13:07

A magyar vállalatok megbízhatósága és technológiai tudása mára már garanciát jelent Délkelet-Ázsiában.

2020. szeptember 11. 13:07
Szijjártó Péter
Szijjártó Péter
Facebook

„Thongloun Sisoulith miniszterelnök fogadott minket, mi pedig világos céllal érkeztünk: a magyar vállalatokat akarjuk a lehető legjobb helyzetbe hozni Laoszban, annak érdekében, hogy növelni tudják külpiaci jelenlétüket és kereskedelmi forgalmukat a délkelet-ázsiai országban.

Abban egyetértünk, hogy jól állunk, hiszen magyar cégek nagyon fontos szerepet játszottak a laoszi mezőgazdasági, vízgazdálkodási és elektronikus közigazgatási fejlesztésekben az elmúlt években, és jelenleg is 160 millió dollár értékű beruházást hajtanak végre az országban.

A magyar vállalatok megbízhatósága és technológiai tudása pedig mára már garanciát jelent Délkelet-Ázsiában, ezért folytatni fogjuk az együttműködést minden területen!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
furunkulus13
2020. szeptember 12. 09:54
Ez a Peti egy bűvész zseni. Majdnem minden nap egy új ország, mint csodapiac.Ha péntek Málta, szombat Laosz, hétfőn talán Swaziland, kedden Haiti, felkészül Grönland,.. a Salamon szigetek, Vanuatu..
KannibálTatárÚr
2020. szeptember 11. 16:03
Kicsit messze vannak. Nem lehetne kiterjeszteni a határokat legalább a Fekete-tengerig?
hunpettel
2020. szeptember 11. 15:03
Nem is tudtam, hogy a magyar ipar ennyire fenn van. Kínának annyi! Persze a cseresznyeexport elég komoly tényező. Még a pulikutya lenne nagy dobás. az ott (még) nincs. Az autóbusz is buli. Úgy tudom van hat autóbuszgyárunk! Régen csak egy volt, az Ikarus. Ma már hatszor annyi. Ezt teszi az EU tagság. Reszkess Ázsia!
egynick
2020. szeptember 11. 14:58
keleti nyitás? Tönkreteszik a meglévő piacainkat is közel-keleten. De a csókosoknak van állás az ún. kereskedőházakban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!