Tisztelt Miniszterelnök Úr!

2020. augusztus 27. 11:50

Legyenek a gyárak, irodák, mindenféle termelőüzemek stadionok, az iskolák és óvodák futballakadémiák.

2020. augusztus 27. 11:50
Hont András
Hont András
Facebook

„Játsszuk azt, hogy mindenben igaza volt, és legyen az ország olyan, amilyennek valóban szeretné. Nyilvánítsuk a teljes felnőtt lakosságot igazolt játékosnak, a fiatalságot úgy, ahogy van, utánpótlásnak. Legyenek a gyárak, irodák, mindenféle termelőüzemek stadionok, az iskolák és óvodák futballakadémiák. Legyenek a boltok sportszer- és táplálékkiegészítő-ellátók, az éttermek sportbüfék, a szórakozóhelyek VIP-páholyok. Minősítsük át a turizmust nemzetközi kupatalálkozókká. A kórházak és rendelők legyenek erőnléti edzőtermek, és a rendezvények a fesztiváloktól a könyvhétig egytől egyig mérkőzések. Legyen Ön örökre a labdarúgó-szövetség elnöke, csak működjön már végre ez az egész. A hisztit és rettegést pedig hagyjuk a hanyatló Nyugat ópiumának.

Köszönöm.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2020. augusztus 28. 15:12
Még mindig jobb lenne, mint úgy csinálni, mintha mindenki mindenki buzi/leszbi akarna lenni, de sokan még nem tudnak róla.
Béna Géza
2020. augusztus 28. 14:49
Andris nyúljál a gatyádba te buzeráns!!!!!!
toef36
2020. augusztus 28. 14:14
Hont Andrásnak - ELSÜLT A FEJE? Vigyázat, mert robban! Hogy milyen ókos!
1000bocs
2020. augusztus 28. 12:23
Működjön végre az egész?! Bandika, Hontalanka, itt minden jobban működik most, mint a baloldal alatt bármikor! Jó, az ingyenélő balosok, és atutitmegmondó balosok prüszkölnek. Az ingyenélők azt hitték az ingyenpénz mindig feléjük ömlik majd, legyen szó művészről, akadémikusról, médiakurváról vagy filozófusról. A tutiegmondók pedig rühellik hogy rajtuk kívül más vélemény is létezni mer. Az ország nagy része viszont messziről tesz a szenvedésetekre. Nem véletlen...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!