Ne féltsük a szabadságérzetünket a maszktól!

2020. augusztus 16. 08:12

Mindannyiunk jövője és Budapest jövője is józanságunkon, fegyelmezettségünkön múlik.

2020. augusztus 16. 08:12
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Folyamatosan nő az új megbetegedések száma és Budapesten is egyre több az aktív koronavírusos eset. Ez nem játék! Ha nem akarunk újra szobafogságot, idősávokat, ha nem akarjuk, hogy újra bezárjon szinte minden, hogy újabb tömegek veszítsék el a megélhetésüket, hogy vállalkozások menjenek csődbe, hordjunk maszkot! Ha nem akarjuk, hogy családoknak – akár a sajátunknak – kelljen szeretteikért aggódniuk, vagy Isten ne adja, örökre elveszíteni őket, akkor zárt térben és tömegben takarjuk el az orrunkat és a szájunkat!

Mindannyiunk jövője és Budapest jövője is józanságunkon, fegyelmezettségünkön, az egymás iránti empátiánkon múlik most. Ne féltsük a szabadságérzetünket a maszktól, sőt, most épp a maszk védheti meg a szabadságunkat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. augusztus 17. 08:40
na ja, Karácsony elvtárs.. én még emlékszem, mikor egy március 15-én Gyurcsány elvtárs úgy prédikált a szabadságról, hogy a Nemzeti Múzeum tetején MASZKOS fegyverlövészek ugráltak távcsöves puskákkal...most meg maga Gyurcsánnyal parolázik és a szabadságérzetről pofázik..
flesh ripper
2020. augusztus 17. 07:30
Vírusgeri, az aggok libernyákmengeléje, ne adj egyetlen tanácsot sem járványügyben! Legyünk őszinték! Mindenki tegye a rendeltetése szerinti dolgát. Vírusgeri, a te hivatásod, hited szerinti szent küldetésed, az aggok ökológiai lábnyomának kegyes eltörlése. No meg a semmittevés, a szent hedonizmus.
catalina9
2020. augusztus 17. 07:23
az a helyzet Karácsony Sopánka, hogy én például már 10 éve nem féltem a szabadságomat a szemüvegemtől...de például Gyurcsánytól féltem....talán inkább erről kellene elmélkedni..
szekuIa
2020. augusztus 16. 23:08
Eddig másként vélekedett a fajtád a járványról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!