Mintha egy rokonom, vagy egy jó barátom haldokolna

2020. július 23. 22:11

Mit vehetnek el még tőlünk?

2020. július 23. 22:11
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Senki nincs (vagy volt) az Index szerkesztőségében akit a barátomnak mondanék, vagy közeli ismerősnek, de mégis mintha egy rokonom, vagy egy jó barátom halodokolna. Tegnap óta megszámolni se tudom hányszor tört rám a sírhatnék és a düh valami furcsa keveréke.

Nem azért gondolkozom, hogy lemondom a szállasunkat holnap, hogy kimehessünk a tüntetésre, mert azt gondolnám van mint változtatni.

De azt gondolom tisztelegnem kell a volt kollégák előtt, a 10 éves harcért, a nyomásért amiben dolgoztak. És azért mert tiszteséges emberek alól lötték ki a megélhetést, az álmokat.

Azt gondolom bár az Index soha nem volt néplap, de ez volt a magyar nép lapja, és ennek elvesztése miatt minden tissztességes magyar embernek üvöltenie kell.

Közben pedig azon gondolkodom mit vehetnek el még tölünk? Egyenként tönkretesznek, bebörtönöznek? Mi a vége annak a diktatúrába robogó vonatnanak amiben most éppen 10 éve ül Magyarország?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2020. július 24. 21:28
Ennek a jámbor-nak nemrég még akkora szája volt. Fenyegetőzött, feljelentgetett (ha igaz?), most meg sír. Korábban előadta a karakteres gondolkodó stílusát kioktatva, lekezelve minden porban fingó fideszes 'parasztot', most meg eljátssza a hattyú halálát szívhez szóló ártatlansággal. Menten meghasad a szívem! Mondjad bandi hova szavazzak? Azt is írja: 'Mintha egy rokonom, vagy jó barátom haldokolna'. Honnan tudja mit jelentenek ezek a szavak egy ember számára? Vannak barátai, rokonai? A gender elméletbe, az lmbtqzhkst mi a manóba ez hogyan fér bele? Tisztázni kellene a fogalmakat mi emberek és ti köztetek, mielőtt hülyeségeket írkálsz!
Akitlosz
2020. július 24. 20:11
"Mit vehetnek el még tőlünk?" Mitek van még?
CirmoS
2020. július 24. 19:40
Várjál Jámbor, mert idén tavasszal volt egy cikked, amiben azt írtad, hogy nem 10, hanem 14 éve van diktatúra M.O-on! TE írtad!!!! Szóval akkor most mi van? Sírhatnék meg rád a nagyon súlyos Orbán fóbiád miatt jön, semmi egyéb miatt! Csürhe tolvaj fletógeritől kaptál egy nem létező állást, csúcsgázsiért, érd be azzal te ócska ingyenélő!!!!!!!!
retsag
2020. július 24. 17:17
Milyen szentimentális lett a sok cinikus LIBERNYÁK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!