Végre kimondták, hogy uniós jogot sért Orbánék civiltörvénye

2020. június 18. 19:55

Európában így győz az igazság!

2020. június 18. 19:55
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Fellégezhetnek a civilek az Európai Bíróság mai döntése után. Végre kimondták, hogy uniós jogot sért Orbánék civiltörvénye. A minden kritikus hangtól reszkető gyáva kormányunk 2017 végén döntött úgy, hogy listázza azokat a civil szervezeteket, amelyek külföldről is kapnak támogatást. Valóságos hadjárat indult azokkal szemben, akik nem tetszettek Orbánéknak.

Lám, sokadszorra is bebizonyosodott; Orbán bárhogy is próbálkozik, Európában ő még nagyon kevés ahhoz, hogy kénye-kedve szerint hallgattassa el kritikusait. Európában így győz az igazság!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 154 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2020. június 21. 23:31
Bíróság? Soros szekció. De szerencsére az átláthatóságot ők is kénytelenek voltak szükségesként elfogadni. Így aztán, hiába nem regisztrálnak, meg hiába nem fizetnek adót a mocskos pénz után, amit a tőke (a spekuláns tőkéje) szabad áramlása címén kapnak. Azt semmi sem tilthatja meg nekünk, hogy a dolgok átláthatósága érdekében küföldi pénzen, külföldi érdekeket szolgáló, zagyva külföldi értékeket ránk tukmálni akaró külföldi ügynökökként jelöljük meg őket, valahányszor szóba kerülnek ezután. Mert, hogy ez a véleményünk, és ritkán annyira megalapozott egy vélemény, mint ez.
youngboy
2020. június 19. 20:34
Úgy-e megengeded Mrs. Szemkilövető, hogy kifejezzük, amit látunk. Hogy hazaáruló rongynak mondjuk azt, aki hazaáruló rongy, és külföldi bérencnek, aki külföldi pénzen, külföldi ügynökként, külföldi érdekeket szolgálva és külföldi liberálfasiszta elveket ránk tukmálva tevékenykedik ellenünk. Semmilyen úgy nevezett Bíróság (ugyan már!) nem tilthatja meg nekünk. Most, hogy nem regisztrálnak, kicsit sűrűbben kell ezt nyilvánvalóvá tennünk.
néhai Ch.Pilot
2020. június 19. 16:11
És egy ilyen súlyosan elfogult, koncepciós, politikai bírói döntés nyomán szerinted mi fog változni rátok nézve kedvezően, nőimitátor? A kutya (Európai Bíróság) ugat, a karaván (Magyarország Orbán Viktor miniszterelnök úr vezetésével) halad. Retard Europe! Black Likes Murder
horvathzsolt.hzs
2020. június 19. 12:54
Ki kell lépni az EU-ból! A V4-kel kell összefogni és hagyni a francba a többit. Most lehet még valami elönye a Brüsszellel való együttmüködésnek, de ez csak olyan elöny, ami hosszutávon hátrány lesz. Egy kisebb csónakkal eredményesebben navigálsz akadályokkal teli terepen. S ha kilépünk, megszabadulunk az "emberi jogok" béklyóitól is (a kommunistákat el lehet végre ítélni, Dobrevet, TGM-et és társaikat)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!