A város ragad a kosztól és nem folyik érdemi munka

2020. június 24. 18:20

Az ég szerelmére 180 milliárd forinttal a kasszában kapta meg az ellenzék a fővárost.

2020. június 24. 18:20
Georg Spöttle
Facebook

„Lánc, lánc, eszterlánc...

Avagy a legjobb védekezés a támadás. A főpolgi azt kérdezte, hogy miért nem Tarlós István főpolgármester úr újította fel a Lánchidat, hiszen volt rá 9 éve. Szerintem most mindennel ez lesz: »Miért én, miért nem csinálta meg a Tarlós?«

Kezdődött a hármas Metró klímájával, nem lesz, mert nincsen rá pénz. Minden gyermek születésekor ültetünk egy fát (egy darab nem lett ültetve), nem lesz belátható időn belül felújítva a Lánchíd és az alagút. Mint 2 napja bejelentette, nincs pénz a Blaha felújítására sem. Csak joggal kérdezhetjük mi, Budapestiek, hogy miért nincs, illetve hova lett? Elment a bringautakra, a facebook posztokra, vagy csak elvitte a cica? Az ég szerelmére 180 milliárd forinttal a kasszában kapta meg az ellenzék a fővárost.Mi lett a Soros által küldött egymillió euró sorsa? Egy árva szót nem lehet hallani a pénzről...

Az átlag adófizető csak azt látja, hogy a város ragad a kosztól és nem folyik érdemi munka.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 227 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egynick
2020. június 25. 19:55
Georg Spöttle, mint Szentes polgármester jelöltje. Pedig az alföldi mezővárosok inkább fideszesek. Ezért itt a fidesz sokszor elszemtelenedik, Lázár meg a Georgunk is nagyot bukott.
BőröndÖdön
2020. június 25. 18:41
Ez a stázis migráncs miért nem az endékában okoskodik?
dakotasámán
2020. június 25. 13:34
"Az ég szerelmére 180 milliárd forinttal a kasszában kapta meg az ellenzék a fővárost." na hülyegyerek verembe estél, kár volt ennyire szorgosan ásni. akkor mi tartotta vissza tarló spityut a lánchíd felújítástól, ha volt lóvé ? és miért nem szerelték be a klímát a 3-as metróba ?
Mr Diener Mann
2020. június 25. 12:27
A főváros ragad a kosztól? Hát ilyennek nevelte a finom polgárait a Fidesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!