Sosem késő korrigálni

2020. március 10. 09:05

Azzal tenné magának is a legjobbat a kormány, ha azonnal elzavarná Kásler Miklóst.

2020. március 10. 09:05
Partizán
Facebook

„A magyar egészségügy élén a rendszerváltás óta sokféle népséget láttunk már. Voltak privatizáció-párti gazemberek (Isten nyugosztalja), voltak kényszeres ideológusok, akik indokolatlanul terjeszkedtek túl a hatáskörükön, és így tovább.

Az azonban merőben új helyzet, hogy Kásler Miklós személyében olyan emberre van bízva az egészségügy-igazgatása, akire egész biztosan nem volna szabad rábízni, még egy lakógyűlés lemenedzselését sem. Nem akarom túlhiszterizálni, de ez iszonyatos para és tényleg azzal tenné magának is a legjobbat (rólunk nem is beszélve) a Kormány ha azonnal elzavarná a picsába - és tenne a helyére valami minimálisan alkalmas szakit. Sosem késő korrigálni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2020. március 10. 18:03
Egy tipikus vélemény az Amúr partjáról...
makapaka2
2020. március 10. 16:33
KI EZ A DEGENERÁLT?
Kiscsillag
2020. március 10. 16:28
Micsoda "kultúra". A Momentumos magyarellenes oldal hangja.
Locomotive
2020. március 10. 14:25
Ez kemény dió, Kásler tényleg lüttyő :-( Amúgy jó szakember, csak gyenge politikus - mondjuk Orbán végzi a politikai oldalát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!