Türingia egy súlyos helyzet volt

2020. február 07. 16:44

Ez a hibás számítás még egyszer nem ismétlődhet meg.

2020. február 07. 16:44
Christian Lindner
Twitter

„Köszönöm az FDP elnökségének a bizalmat, és ezt az erős eredményt. Intenzív, nyitott vitán vagyunk túl, megegyeztünk az irányvonalban és az értékiránytűnket is megerősítettük. 

Türingia egy súlyos helyzet volt. Az FDP alapállásával kapcsolatos kétségeket vetettünk fel. Nagyon sajnáljuk. Az AfD egy olyan párt, amit a népi gondolatiság jellemez. Az FDP ezzel szemben a toleranciára és a világra való nyitottságra támaszkodik, a politikai közép pártja vagyunk. 

Ezt a határt mindig megvontuk. Ezért volt hiba fellépni a harmadik választási fordulóban, és elfogadni a választást. A helyzetet én is hibásan mértem fel. 

Nyilvánvalóan van az AfD-nek egy új »konstruktív-destruktív« stratégiája, ami szerint látszólag saját jelölteket állítanak, aztán teljesen máshogy szavaznak le. Ezzel nem számoltunk, és ez a hibás számítás még egyszer nem ismétlődhet meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hattori
2020. február 08. 13:58
csak egy gyáva, beszari, szaralak, semmi más!
illiberator
2020. február 08. 03:42
Orwell f. kettősbeszéd mintapéldája. Lindner úr meg nyilvános önkritikát gyakorolt "tévedéseiért". Biztosan olvasgatta már Heller Ágnes levelezését.
Balango
2020. február 07. 22:55
Már a demokrácia látszatára sem ügyelnek.
Negue
2020. február 07. 22:40
Kedves német politikai elit! Nem megy nektek ez a demokrácia. Ne erőltessétek! Merkel majd szépen eldönti, hogy kit kell a népnek választani, és minden rendben lesz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!