Szervkereskedés

2020. február 20. 11:26

Igen, jó, ha a nyilvánosság is megtudja, az egészségügyi piacon olyan maffiózók vannak jelen, akikhez képest a Keresztapa világa egy babazsúr.

2020. február 20. 11:26
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Különös, amikor az ember a saját feleségét kénytelen megvédeni a nyilvánosság előtt. Saját feleségét, a nagybetűs doktornőt, az orvost, aki aneszteziológusként és intenzív terapeutaként húsz évet húzott le a műtőben, mindenhol a legnagyobb megbecsülés és szeretet övezte, aki soha, egyetlen forintot nem fogadott el senkitől, soha, egyetlen forintot sem tett el jogtalanul, akinél tisztább embert nem ismerek.

S akit most nem kevesebbel, mint szervkereskedelemmel és korrupcióval vádolt meg egy aljas és végtelenül ostoba »újságíró«, bizonyos Élő Anita. A támadásnak amúgy egyetlen oka van: az, hogy Dr. Matusovits Andrea az én feleségem. S persze ennek az aljas és becstelen támadásnak a feleségemen messze túlmutató következménye is lehet, nevezetesen az ország vérellátásának veszélyeztetése, ami egész egyszerűen bűncselekmény. Éppen ezért a férj kötelességén túl ezért is kötelező, hogy reagáljak erre a gazemberségre.

Miképpen az érintettek is reagálni fognak, a feljelentések megtételével. Ahogy egyébként a feleségem az OVSz vezetőjeként már kénytelen volt a megfelelő hatóságokhoz fordulni védelemért, mivel az egészségügyi piac legkülönbözőbb szereplői a legkülönbözőbb módokon próbálták és próbálják megvesztegetni, presszionálni és/vagy lejáratni. Egyebek mellett kilóra megvett, becstelen, gazember újságírók segítségével.

Igen, jó, ha a nyilvánosság is megtudja, az egészségügyi piacon olyan maffiózók vannak jelen, akikhez képest a Keresztapa világa egy babazsúr. Aki ebbe a világba nem hajlandó belesimulni, az megkapja az ágyába a lófejet… És akkor lássuk a rágalmakat és a tényeket!

Élő Anita vonatkozó cikkének már a címében hazudik és rágalmaz: »Bayerné titokban adta el multiknak az állami vérplazmát« – ordít a cím, amiből semmi nem igaz. S hogy a végén kezdjük, Élő arra hivatkozva választotta ezt a címet, hogy közérdekű adatigényléssel fordult az OVSz-hez a vonatkozó szerződés kiadása miatt. Erre azt a választ kapta, hogy minden közérdekű adat fent van az OVSz honlapján (igen, ott van!). Erre Élő úgy reagált, hogy nem tudja megnyitni a vonatkozó linket(!), majd másnap megjelentette az írását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 274 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Menhetten
2020. február 21. 16:50
Jobb helyeken? Jaj de jó lenne sokkal rosszabb helyeken élni! Ahol az újságirókat nem börtönözik be, csak mert megirják az igazságot. És ahol a gyűlöletbeszédnek nincs helye, ahol ezek a zsoltikák már rég éhen haltak volna.
kunfia
2020. február 20. 21:49
"Ne a pénz motiváljon a véradásra, erre hivatkozott az Emberi Erőforrások Minisztériuma, amikor rendeletileg felére-harmadára csökkentette a donorok díjazását . A kiváló üzletet jelentő vérplazmával foglalkozó cégek között éppen tavaly jelent meg a Plasma Expert, amely az Orbán Viktor veje körül kialakult üzleti kör irányít." Azt hiszem,ha lesz majd egy pályázat,ez a cég nyerheti csak.
zakar zoltán béla
2020. február 20. 19:13
élőanitaszeretőSszabolcslukácsCSababodaczbalázs....koronaBACilus
billwilson
2020. február 20. 18:10
bayer az adófizetők vérét szívja (hehe) megint? ki hitte volna
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!